SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Νέα γκέλα η Ξάνθη, τεσσάρα ο Ηρακλής στον Α' όμιλο

Φάση από την αναμέτρηση Ξάνθη - Νίκη Βόλου για τη Super League 2 | 9 Μάρτιου 2022
Φάση από την αναμέτρηση Ξάνθη - Νίκη Βόλου για τη Super League 2 | 9 Μάρτιου 2022 IN TIME SPORTS

Η Ξάνθη αναδείχτηκε ισόπαλη με τη Νίκη Βόλου εντός έδρας ενώ ο Ηρακλής φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ τον Απόλλωνα Λάρισας για την 23η αγωνιστική στον Α' όμιλο της Super League 2

Σε νέα γκέλα υποχρεώθηκε η Ξάνθη αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου στην έδρα της με το ισόπαλο 0-0 να μένει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Από τα υπόλοιπα παιχνίδια στον Ά Όμιλο της Super League 2 ξεχώρισαν η νίκη του Ηρακλή με 4-0 επί του Απόλλωνα Λάρισας και οι τριάρες των Αλμωπού Αριδαίας και Απόλλων Πόντου επί των Θεσπρωτού και Τρίκαλα.

Χατ τρικ ο Ρόβας

Με χατ τρικ του Ρόβα ο Αλμωπός Αριδαίας επικράτησε 3-0 εκτός έδρας του Θεσπωρού. Ο Ρόβας βρήκε δίχτυα στο 5' το 22' και το 58' και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 40' κεφαλιά του Βασιλάκη.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Βασιλάκης, Στεργίου (70′ Μαρτίνεζ), Γκανσιέρ (46′ Μπονίγια), Ντι Αλέσιο, Ζιώγας (70′ Πατσέκο), Γεωργούσης (46′ Ρομέρο), Κωνσταντίνου (46′ Γώγος), Σαραντίδης, Ραμίρεζ, Βαλιέντε.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Σουλιώτης (61′ Ρουσσάκης), Γιαλαμούδης, Κολλαράς, Σέχου, Πέττας, Ζαχαρός (68′ Πατσιαβούρας), Γιουκούδης (75′ Μπακουτσής), Πρίκας (75′ Ρίβας), Τριανταφυλλάκης (61′ Κέρθι), Ρόβας.

Ντεμπούτο με γκέλα

Ούτε η αλλαγή προπονητή μπόρεσε να αλλάξει τα δεδομένα στην Ξάνθη η οποία υποχρεώθηκε σε νέα γκέλα, εντός έδρας, αυτή τη φορά κόντρα στη Νίκη Βόλου με το ισόπαλο 0-0 να μένει μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Ξάνθη (Ανυφαντάκης): Ίτσο, Μιχαήλ, Φαζός, Γκάβριτς (59′ Τσιλιγκίρης), Θυμιάνης (59′ Δόρης), Δεληγιαννίδης, Κρητικός, Ουνγιαλίδης, Τσέλιος (87′ Γκινσάρι), Αλί Μπαμπά, Γκόμεζ (75′ Μονρόουζ).

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Κάσσος, Αθανασίου, Ανδρέου, Αλιατίδης, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς (37′ λ.τ Βασιλείου), Γκαρσία, Μιράντα (76′ Πάνος), Κουσκουνάς (76′ Μέτσε).

Τεσσάρα ο Ηρακλής

Με τέσσερα γκολ φιλοδώρησε τον Απόλλωνα Λάρισας ο Ηρακλής ο οποίος μάλιστα είχε τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ. Αρχικά στο 6' ο Άλεξιτς με σουτ έκανε το 1-0, για να έρθει στο 35' ο Παπαστεριανός να γράψει το 2-0. Το 3-0 έγινε με σουτ του Καρτσαμπά στο 59' και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Τόμας στο 70'. Ο Ηρακλής είχε και δοκάρι στο 28' σε σουτ του Καρτσαμπά.

Ηρακλής (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Μανωλάκης, Α. Παπαστεριανός, Πήλιος, Πατράλης, Τόμας, Κάκκο, Σγουρής, Άλεξιτς, Ναπολιτάνο, Καρτσαμπάς.

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Αστράς, Τιμπουέ, Γιαννίτσης, Καλούσης, Χατζής, Λουκάς, Νούσιος, Βίγια, Λίταινας, Μπαλογιάννης, Σταματής.

Εύκολα ο Απόλλων Πόντου

Στην Καλαμαριά ο Απόλλων Πόντου νίκησε όσο εύκολα δείχνει και το τελικό 3-0. Ο Λουφάκης στο 12' άνοιξε το σκορ με τον Ρούνεϊ στο 53' να γράφει το 2-0 ενώ το τελικό 3-0 το πέτυχε στο 81' ο Μαλουματσοκό με σουτ.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μαλουμαντσοκό, Καλαϊτζίδης, Ρούνεϊ, Ενομό, Αμπουντού (46′ Ιντζίδης), Λουφάκης (22′ λ.τ Σουντουρά), Τσιμίκας, Καλογέρης, Κουακού (75′ Φράγκος).

Τρίκαλα (Καλογιάννης): Περλέσι, Ντιαλόσι, Ελευθεριάδης (63′ Μανίσογλου), Ιωαννίδης (46′ Μυλόπουλος), Κεχαγιάς, Μπαξεβάνος, Νιάρος, Πέλκας, Ριζογιάννης, Σανδραβέλης, Χειρίτραντας (63′ Αουντίνου).

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής:

Απόλλων Πόντου - Τρίκαλα 3-0

Ηρακλής - Απόλλων Λάρισας 4-0

Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός Β' 4-0

Θεσπρωτός - Αλμωπός 0-3

Ξάνθη - Νίκη Βόλου 0-0

Βέροια - ΑΕΛ 1-1

Η βαθμολογία των δύο ομίλων

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ΞΑΝΘΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ