SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Μόνος πρώτος με εξάρα ο Λεβαδειακός, ισόπαλο το Καλαμάτα - Χανιά

Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον Διαγόρα
Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν στη Super League 2 INTIME

Ο Λεβαδειακός έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας, επικρατώντας με "εξάρα" του Ηροδότου στην έδρα του. Ισόπαλο το ντέρμπι της Καλαμάτας με τα Χανιά, παραμένουν κοντά στην κορυφή Κηφισιά και Καλλιθέα.

Ο Λεβαδειακός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος μετά την ολοκλήρωση της 25ης αγωνιστικής της Super League 2 για τον δεύτερο όμιλο. Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη, επικράτησε του Ηροδότου με 6-0, καθαρίζοντας μάλιστα το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο με πέντε γκολ, ενώ έμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία, μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι της Καλαμάτας με τα Χανιά.

Οι Βοιωτοί άνοιξαν το σκορ με τον Μουτίνιο στο 10ο λεπτό. Τη σκυτάλη πήρε ο Μυτίδης που ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0 στο 24'. Επτά λεπτά μετά, ήταν η σειρά του Λινδάρδο να χριστεί σκόρερ, κάνοντας το 3-0.

Ο Μυτίδης πέτυχε και δεύτερο προσωπικό γκολ στο 33', με τον Πολέτο να κάνει το 5-0 με κεφαλιά στο 44ο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βοιωτοί πάτησαν φρένο, κάνοντας συντήρηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, με τον Μπιανκόνι όμως να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 90+3'.

Ισόπαλο το ντέρμπι στην Καλαμάτα

Το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής στον νότιο όμιλο ήταν αυτό ανάμεσα στην Καλαμάτα και τα Χανιά, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ στο 22ο λεπτό, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βασιλόγιαννη. Ο Μπακαγιόκο κλώτσησε τον Κολλά στο κεφάλι, σε μονομαχία στην περιοχή.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Παπατόλιο στο 61ο λεπτό. Μάλιστα είχαν την ευκαιρία να πετύχουν ολική ανατροπή, όμως ο Λουκίνας αστόχησε από την άσπρη βούλα στο 79' με τον Κουτζαβασίλη να απομακρύνει με τα πόδια. Πλέον οι Μεσσήνιοι έχουν δύο βαθμούς λιγότερους με παιχνίδι παραπάνω.

Σε τροχιά κορυφής Κηφισιά και Καλλιθέα

Η Κηφισιά νίκησε τον ΟΦ Ιεράπετρας με 2-1 και παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, έχοντας δύο αγώνες περισσότερους. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βαζ στο 24ο λεπτό.

Οι Κρητικοί ισοφάρισαν με τον Αντερέγκεν στο 52', ωστόσο ο Τετέι χάρισε το τρίποντο στο 85ο λεπτό, με την Κηφισιά να φτάνει τους 43 βαθμούς. Ο ΟΦΙ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες, λόγω αποβολών του Τορίμπιο και του Μεσιδόρο στο 90+2' και το 90+3', ενώ από την Κηφισιά αποβλήθηκε ο Πρίτσας στο 90+3', καθώς έγινε μια μικρή σύρραξη ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Η Καλλιθέα έχει και αυτή 43 βαθμούς με 22 παιχνίδια, μετά την ισοπαλία με την Επισκοπή στην Κρήτη. Ο Τσιντώνης άνοιξε το σκορ στο 56ο λεπτό, με τον Νταρζίσιο να ισοφαρίζει για τους Κρητικούς στο 63ο λεπτό.

Συνεχίζεται η μάχη της παραμονής στην κατηγορία

Στο ντέρμπι παραμονής, ο Αστέρας Βλαχιώτη, πέρασε από την Άρτα, επικρατώντας του Καραϊσκάκη με 1-0, χάρη στο γκολ του Σιντορένκο στο 84ο λεπτό. Οι Αρτινοί έπαιξαν με δέκα παίκτες από το 35', λόγω αποβολής του Ντοναλντόνι στο 35ο λεπτό.

Η Ρόδος έχασε στην έδρα της από το Αιγάλεω με 1-0 και παραμένει και αυτή κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Το γκολ για την ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη πέτυχε ο Αρναρέλλης στο 89ο λεπτό.

Αποτελέσματα δεύτερου ομίλου 25ης αγωνιστικής

Σάββατο 19 Μαρτίου

ΑΕΚ Β' - Ζάκυνθος 1-0

Παναθηναϊκός Β' - Διαγόρας 3-0

Κυριακή 20 Μαρτίου

Καραϊσκάκης - Αστέρας Βλαχιώτη 0-1

Επισκοπή - Καλλιθέα 1-1

Καλαμάτα - Χανιά 1-1

Κηφισιά - ΟΦ Ιεράπετρας 2-1

Λεβαδειακός - Ηρόδοτος 6-0

Ρόδος - Αιγάλεω 0-1

Η βαθμολογία του Α' και Β' Ομίλου

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ