SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Μόνη πρώτη η Athens Kallithea, νίκη για τον ΠΑΟΚ Β'

Ο Ματίγια στο Athens Kallithea - Παναχαϊκή
Ο Ματίγια στο Athens Kallithea - Παναχαϊκή EUROKINISSI SPORTS

Η Athens Kallithea επικράτησε 1-0 της Καλαμάτας και είναι μόνη πρώτη στα playoffs του Β' ομίλου. Ισοπαλία στη Νίκαια μεταξύ Ιωνικού και της Ηλιούπολη, ενώ ο ΠΑΟΚ Β' επικράτησε 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Η Athens Kallithea πέρασε από την έδρα της Καλαμάτας, καθώς επικράτησε 1-0 στη Μεσσηνία. Με αυτό το τρίποντο είναι μόνη πρώτη στο +3 από τα Χανιά με τον ίδιο αριθμό αγώνων στα playoffs ανόδου Β' ομίλου της Super League 2.

Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη πέτυχε ο Ματίγια με πέναλτι στο 59ο λεπτό. Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν στο 38ο λεπτό, αλλά το σουτ του Ντεμέτριους σταμάτησε στο δοκάρι.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Κοβάλ, Κωνσταντόπουλος (75′ Δρούγας), Βαλεριάνος, Στρούγγης, Αρίμπας, Καρασαλίδης (82′ Κωτσόπουλος), Κάνιας (67′ Λόπεζ), Κάτσε (67′ Κατάλντι), Πασάς, Ακόστα (67′ Γρίβας), Τάτος.

Athens Kallithea (Βοσνιάδης): Κότσαρης, Μεχίας, Τσιβελεκίδης, Μανθάτης, Καινούργιος, Ματίγια, Μουστακόπουλος, Ντεμέτριους, Βασιλόγιαννης (86′ Μαρόττα), Τόρες (53′ Κυνηγόπουλος), Λουκίνας (78′ Μπουλούλης).

Ισοπαλία σε ματς για γερά νεύρα στη Νίκαια

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ματς ανάμεσα σε Ιωνικό και Ηλιούπολη, ένα αποτέλεσμα που δε βόλεψε καμία από τις δύο ομάδες, μιας και έχασαν έδαφος στη μάχη της κορυφής και της ανόδου.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Γιακουμάκη στο 34ο λεπτό, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο 45λεπτο η Ηλιούπολη το έφερε τούμπα σε πέντε λεπτά. Αρχικά ισοφάρισε με τον Μπουσάι και ο Παντελίδης με πέναλτι έκανε το 2-1.

Στο 76' ο Ιωνικός έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, καθώς ο Πολίτης έπιασε το πέναλτι του Γιακουμάκη. Ωστόσο στο 84ο λεπτό ήρθε το γκολ της ισοφάρισης με τον Ντάουντα και έκανε το 2-2.

Ιωνικός (Σπανός): Γκέλιος, Τασούλης, Σαλίνας, Οικονομίδης (72′ Ντάουντα), Γιακουμάκης, Γκοράνοφ, Γκίνη (72′ Λινάρδος), Σόουζα, Γκαρντάφσκι, Ζάχαβι (86′ Δρίτσας), Ροντρίγκεζ.

Ηλιούπολη (Παντέλης): Πολίτης, Μπουσάι (88′ Μπάρμπαρο), Τοπάλ, Ασίγκμπα, Ανδρέου (54′ Λατίνοβιτς), Κρέτση, Γκοτσούλιας, Βασιλούδης (71′ Τσαφταρίδης), Βενάρδος, Γιάννου, Παντελίδης (88′ Άντο).

Ο ΠΑΟΚ Β' λύγισε την Αναγέννηση Καρδίτσας

Ο ΠΑΟΚ Β' νίκησε εύκολα την Αναγέννηση Καρδίτσας με 2-0 στη Νέα Ευκαρπία. Ο Δικέφαλος προηγήθηκε με τον Κανίς στο ένατο λεπτό και ο Γκούμας στο δεύτερο μέρος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο ΠΑΟΚ Β' είναι στους 24 μαζί με τον Ηρακλή και οι δύο ομάδες πήραν γερό προβάδισμα για την παραμονή στην κατηγορία.

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου, Τασιούρας, Κώττας, Παντεκίδης (46′ Μανωλιούδης), Γιαξής, Σνάουτσνέρ, Γκούμας (88′ Κουαλιάτα), Πανίδης (46′ Σπυράκος), Δαρέλας, Κανίς (80′ Σαποβάλοφ).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τυριακίδης): Τσέλιος, Μπούζας, Ανδρικόπουλος, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Βερνάρδος (89′ Κορέλας), Κονίλιο, Ντουμάνης (89′ Ζάγγος), Σαλαμούρας, Ξύδας (77′ Παπαδάκος), Αθανασιάδης (71′ Κοκκίνης).

Διπλό του Ηρακλή κόντρα στον Καμπανιακό

Ο Ηρακλής πέρασε από την έδρα του Καμπανιακού, επικρατώντας με 1-0 και έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή στη Super League 2. Το χρυσό γκολ του Γηραιού πέτυχε ο Γκέρμους στο 35ο λεπτό.

Καμπανιακός (Αμανατίδης): Γιακουμής, Π. Καθάριος, Λαγωνίδης, Γιουκούδης, Σαρβανίδης, Μπούσης, Ν. Καθάριος, Έππας, Γαρύφαλλος, Παπαστεριανός, Τότσκα.

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Παλαβράκης, Βιτλής, Πατράλης, Γκμπενιόν, Χρουσιέλ, Κουντουριώτης, Νεοφυτίδης, Αρόγιο, Σιούτας, Σπυρίδης (84′ Τσαγκαλίδης), Γκερμούς.

Τα αποτελέσματα της πέμπτης αγωνιστικής των playoffs του Α' ομίλου

  • ΑΕΚ Β' - Λεβαδειακός 0-2
  • Νίκη Βόλου - Μακεδονικός 1-1
  • Ρεπό: ΑΕΛ

Τα αποτελέσματα της πέμπτης αγωνιστικής των playoffs του Β' ομίλου

  • Καλαμάτα - Athens Kallithea 0-1
  • Ιωνικός - Ηλιούπολη 2-2
  • Ρεπό: Χανιά

Τα αποτελέσματα της πέμπτης αγωνιστικής των playouts του Α' ομίλου

  • Αιολικός - Κοζάνη 0-0
  • Καμπανιακός - Ηρακλής 0-1
  • ΠΑΟΚ Β' - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0
TAGS SUPER LEAGUE 2 ATHENS KALLITHEA ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ