SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Κόλλησε η Βέροια, μείωσε η ΑΕΛ την απόσταση απ' την κορυφή του α' ομίλου

Ο Πασάς στην αναμέτρηση της Βέροιας με την ΑΕΛ
Ο Πασάς στην αναμέτρηση της Βέροιας με την ΑΕΛ INTIME

Η Βέροια έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Πόντου για την 29η αγωνιστική του α' ομίλου της Super League 2. Η ΑΕΛ επικράτησε 1-0 της Καβάλας εκτός έδρας και μείωσε στο -6 από την κορυφή.

Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλωνα Πόντου και τη Βέροια για την 29η αγωνιστική του α' ομίλου της Super League 2. Κάπως έτσι η ομάδα του Δερμιτζάκη έφτασε τους 65 πόντους και βρίσκεται στο -6 από την δεύτερη ΑΕΛ που μείωσε στη βαθμολογία. Στην 10η θέση με 33 βαθμούς είναι ο Απόλλωνας Πόντου.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ καλή στιγμή να ανοίξουν το σκορ στο 68ο λεπτό του αγώνα. Ο Ορφανίδης έκανε το σουτ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Πίτκα. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με εννέα παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν στο 82' ο Μεζού και ο Μαλουμαντσοκό στο 83'.

Απόλλων Πόντου: Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μαλουμαντσοκό, Ρούνεϊ, Ενομό, Αμπουντού, Τσιμίκας, Καλογέρης, Κουάκου, Αμαραντίδης, Ελέ.

Βέροια: Βελλίδης, Σκόνδρας, Δημόπουλος, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Οικονόμου, Γαβριηλίδης, Μούργος, Φοφανά, Γιακουμάκης, Πασάς.

Καβάλα - ΑΕΛ 0-1

Η ΑΕΛ κατάφερε να μειώσει την απόστασή της από την κορυφή. Οι βυσσινί επικράτησαν 1-0 της Καβάλας εκτός έδρας, έφτασαν τους 59 πόντους και μείωσαν στο -6 από την πρωτοπόρο Βέροια. Στην 15η θέση με 23 πόντους οι Αργοναύτες.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 5ο λεπτό με σουτ του Νικολιά. Στο 47' η Καβάλα έχασε ευκαιρία με τον Οκάν, αλλά το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι του Σουλούκου.

Καβάλα: Κύριτσης, Καζαντζίδης, Πανουργιάς, Στίκας, Καραγιάννης, Σπάσιτς, Οκάν, Έμπερτ, Αμούρ, Καϊούμπι, Σταμένκοβιτς.

ΑΕΛ: Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Μπέρτος, Μαξιμένκο, Ραμίρεζ, Κ. Παπαγεωργίου, Κούστα, Όγκμποε, Μιλτιάδης, Νικολιάς

Αναγέννηση Καρδίτσας - Ηρακλής 0-3

Ο Ηρακλής πήρε το διπλό στην έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας με 3-0. Ο Γηραιός ανέβηκε στην 7η θέση με 37 πόντους, ενώ στην 5η θέση με 44 πόντους παρέμεινε η ομάδα της Καρδίτσας.

Στο 25ο λεπτό ο Πατράλης άνοιξε το σουτ, ο Τομάς στο 69ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Βιτίνιο στο 87'.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Θεολόγης, Κουτρομάνος, Κοτσώνης, Γκόλιας, Σταμόπουλος, Μπάλλας, Πλέγας, Μπενγκόα, Γκίνη, Μπαντιμπανγκά, Αθανασιάδης

Ηρακλής: Γρηγοριάδης, Μανωλάκης, Πανάγου, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Πατράλης, Νταμιάν Σίλβα, Μασούρας, Γιουμπιτάνα, Τότσκα, Μπαστακός

Πιερικός - Πανσερραϊκός 1-1

Δεν είχε νικητή το παιχνίδι ανάμεσα σε Πιερικό και Πανσερραϊκό. Μάλιστα και τα δύο γκολ μπήκαν στο πρώτο 20λεπτο. Ο Κουκόλης άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό για τους γηπεδούχους για να ισοφαρίσει ο Κανίς στο 19'.

Στο 76ο λεπτό είδαν κόκκινη κάρτα Παντελιάδης και Κανίς. Οι δύο ομάδες δίνουν μάχη για την σωτηρία, με τον Πιερικό να είναι 13ος με 25 πόντους και την ομάδα των Σερρών να ακολουθούν στο -2.

Πιερικός: Τζήμας, Μηλιώτης, Χαρτσιάς, Παντελιάδης, Κουκόλης, Γιαλαμίδης, Κριμιτζάς, Φωκαΐδης, Ζαφειράκης, Β. Παπαδόπουλος, Μπουόλι.

Πανσερραϊκός: Κατσίκας, Ζέρης, Πίντο, Κρητικός, Καραμπέρης, Κόντσι, Κανίς, Κεφαλάς, Στίνα, Ντίαζ, Καρασαλίδης.

Θεσπρωτός - Απόλλων Λάρισας 1-1

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς ανάμεσα στον Θεσπρωτό και τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο Ραμίρεζ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 22', ενώ ο Μπαλογιάννης ισοφάρισε στο 42'.

Ο Θεσπρωτός τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, όταν στο 78' ο Γκανσιέρ είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η ομάδα του Ρότσα είναι στην 11η θέση με 30 πόντους στο +2 από τον Απόλλωνα Λάρισας.

Θεσπρωτός: Κίναλης, Βασιλάκης, Γκανσιέρ, Βαλιέντε, Ντι Αλέσιο, Ζιώγας, Γεωργούσης, Κωνσταντίνου, Ραμίρες, Πατσέκο, Σαραντίδης.

Απόλλων Λάρισας: Αστράς, Λίταινας, Πετράκης, Βίγια, Καλούσης, Τιμπουέ, Χατζής, Μπαλογιάννης, Γιαννίτσης, Σταματής, Καραμόκο.

Αλμωπός Αριδαίας - Τρίκαλα 3-0

Ο Αλμωπός Αριδαίας επικράτησε 3-0 των Τρικάλων και βρίσκεται στην 7η θέση με 38 πόντους. Οι Τρικαλινοί είναι στην 17η θέση της βαθμολογίας με 21 πόντους, ενώ στην 6η η ομάδα της Αριδαίας με 38.

Ο Ρόβας άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 5, ενώ ο Ζαχαρός έκανε το 2-0 στο 36'. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90ο λεπτό ο Ρίβας.

Αλμωπός Αριδαίας: Ντόκιτς, Γιαλαμούδης, Σουλιώτης, Σέχου, Πρίκας, Κολλαράς, Ζαχαρός, Κέρθι, Γιουκούδης, Ρόβας, Πέττας.

Τρίκαλα: Περλιέσι, Ντιαλόσι, Γκοβίνας, Ελευθεριάδης, Ευθυμίου, Ιωαννίδης, Μανίσογλου, Μυλόπουλος, Νιάρος Ριζογιάννης, Σανδραβέλης.

Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής του α' ομίλου

Η βαθμολογία του α' ομίλου της Super League 2

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΒΑΛΑ ΑΕΛ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ΒΕΡΟΙΑ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ