SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Ισόπαλο το Ηρακλής - Πανσερραϊκός, διπλό και τέταρτη θέση για τη Νίκη Βόλου

Φάση από την αναμέτρηση Ηρακλής - Πανσερραϊκός | 20 Μαρτίου 2022
Φάση από την αναμέτρηση Ηρακλής - Πανσερραϊκός | 20 Μαρτίου 2022 EUROKINISSI

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Πανσερραϊκό ενώ η Νίκη Βόλου μετά το διπλό στην Καβάλα ανέβηκε στην τέταρτη θέση.

Με πέντε παιχνίδια συνεχίστηκε η 25η αγωνιστική του Α' ομίλου της Super League 2 όπου είχαμε τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες στα πέντε παιχνίδι. Το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Πανσερραϊκό έληξε ισόπαλο 1-1 ενώ η Νίκη Βόλου μετά το διπλό στην Καβάλα και τη νίκη της με 2-0 ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Ισοπαλία από τα παλιά

Στο Καυτανζόγλειο το ματς ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Πανσερραϊκό που θύμισε παιχνίδι από τα παλιά έληξε ισόπαλο 1-1. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα στο σκορ με σουτ του Πατράλη στο 36' ενώ οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 68′ με σουτ του Κανίς.

Ηρακλής (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πήλιος, Α. Παπαστεριανός, Χρουσιέλ, Πανάγου, Πατράλης, Νταμιάν Σίλβα, Κάκκο, Τομάς, Τότσκα, Άλεξιτς.

Πανσερραϊκός (Διγκόζης): Κατσικάς, Ζέρης, Βάντερσον, Καρασαλίδης, Μέσσι, Μαρκιόνι, Κόντσι, Στίνα, Κεφαλάς, Ανάκογλου, Κανίς.

Διπλό και τέταρτη θέση για τη Νίκη Βόλου

Στην Καβάλα η Νίκη Βόλου με δύο γκολ από τους Τσουκαλά και Πάνο πήρε τη νίκη με 2-0 επί των γηπεδούχων, εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Αναγέννησης Καρδίτσας και πλέον βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο 68' ο Τσουκαλάς με πέναλτι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους ενώ στο 87' ο Πάνος έκανε το σουτ, νίκησε τον Κυρίτση και έγραψε το τελικό 0-2 για την ομάδα του Βόλου.

Καβάλα (Νούρι): Κυρίτσης, Στίκας, Αρμάλας, Μπελεβώνης, Σπάσιτς, Ρέτσος (72′ Σαμπανίδης), Θωμαΐδης, Αμούρ (46′ Μουσίγια (75′ Οκάν), Αλίμι (46′ Μπάουμαν), Καϊούμπι, Σταμένκοβιτς.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Αθανασίου, Κάσσος, Γρομητσάρης, Αλιατίδης, Παναγιωτίδης (88′ Τσιμπούκας), Τσουκαλάς, Μέτσε (65′ Λούκας Γκαρσία), Μιράντα (80′ Πάνος), Βασιλείου (88′ Κυρίτσης), Κουσκουνάς (65′ Ροχάνο).

Ισοπαλία στην Πρέβεζα

Στην Πρέβεζα ο Θεσπρωτός υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό Βόλου σε ένα παιχνίδι που έληξε ισόπαλο με τους γηπεδούχους να σκοράρουν το γκολ της ισοφάρισης στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν πρώτοι και θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ στο 18' αλλά το σουτ του Γεωργούση βρήκε το δοκάρι του Ξενοδόχοφ. Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 45' με τον Βερνάρδο. Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πατσέκο έπιασε το σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να φέρει το ματς στα ίσια.

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Ντι Αλέσιο, Βαλιέντε, Βασιλάκης, Γώγος (82′ Μαρτίνεζ), Ρομέρο (46′ Πατσέκο), Ραμίρεζ, Ζιώγας (82′ Βαταμίδης), Γεωργούσης (46′ Μπονίγια), Σαραντίδης, Κωνσταντίνου (82′ Δημήτρουλας).

Ολυμπιακός Βόλου (Καβακάς): Ξενοδόχοβ, Γραικός, Σκοπελίτης, Στάμου, Φιλίποβιτς, Ντιαμπί (72′ Μανγκά), Κόλα (89′ Παπακώστας), Ξύδας (52′ Μαρκοπουλιώτης), Βερνάρδος, Ντος Σάντος (46′ Κουντουριώτης), Σιαφά.

Τριάρα του Πιερικού στα Τρίκαλα

Ο Πιερικός δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει των Τρικάλων με 3-0 με τρεις διαφορετικούς σκόρερ στην αναμέτρηση. Το σκορ άνοιξε στο 26' ο Β. Παπαδόπουλος με σουτ. Το 2-0 έγινε στο 52' από τον Κανούλα ενώ το τελικό 3-0 το διαμόρφωσε ο Καρανάτσιος στο 88'.

Πιερικός (Βαζάκας): Τζήμας, Χαρτσιάς, Παντελιάδης, Κουκόλης (46′ Τόσκας), Γιαλαμίδης, Χαντζάρας, Κριμιτζάς (71′ Καρανάτσιος), Β. Παπαδόπουλος, Ζαφειράκης (80′ Εμπουέλε), Ντίνας, Κανούλας (84′ Μπουόλι).

Τρίκαλα (Καλογιάννης): Ντιαλόσι, Περλιέσι, Γκοβίνας, Ελευθεριάδης (46′ Χειρίτραντας), Ιωαννίδης, Μπαξεβάνος, Μυλόπουλος (46′ Μανίσογλου), Νιάρος, Πέλκας, Ριζογιάννης, Σανδραβέλης (62′ Κλεμέντε).

Όλα έγιναν σε τρία λεπτά

Στην Καλαμαριά όλα έγιναν σε τρία λεπτά με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στο 22' με τον Σταματή και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με τον Ελλέ στο 25'.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Πάτι, Σουντουρά, Ρούνεϊ, Ενομό, Παπαϊωάννου (79′ Ιντζίδης), Καλογέρης, Κουακού (90′ Φράγκος), Αμαραντίδης, Ελλέ.

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Αστράς, Λίταινας, Νούσιος, Πετράκης, Βίγια, Τιμπουέ (81′ Καραμόκο), Χατζής, Μπαλογιάννης, Γιαννίτσης, Κοζού, Σταματής.

Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής

Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΛ 2-3

Βέροια - Ολυμπιακός Β' 1-0

Θεσπρωτός - Ολυμπιακός Βόλου 1-1

Πιερικός - Τρίκαλα 3-0

Απόλλων Πόντου - Απόλλων Λάρισας 1-1

Ηρακλής - Πανσερραϊκός 1-1

Καβάλα - Νίκη Βόλου 0-2

Η βαθμολογία των δύο ομίλων

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ