SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Ισοπαλία ανάμεσα σε Τρίκαλα και Ξάνθη, τρίποντο για τη Νίκη Βόλου

Ο Τάσος Παπάζογλου στην αναμέτρηση των Τρικάλων με την Ξάνθη
Ο Τάσος Παπάζογλου στην αναμέτρηση των Τρικάλων με την Ξάνθη INTIME

Το ματς ανάμεσα στα Τρίκαλα και την Ξάνθη για την 26η αγωνιστική του α' ομίλου της Super League 2 έληξε 1-1. Πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Αλμωπού Αριδαίας η Νίκη Βόλου.

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής του α' ομίλου ανάμεσα στα Τρίκαλα και την Ξάνθη. Οι Ακρίτες με αυτόν τον πόντο έφτασαν τους 40 και είναι στην 5η θέση. Σε δύσκολη θέση τα 15α Τρίκαλα με 21 πόντους.

Στο 15ο λεπτό ο Μυλόπουλος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φύγουν από τα Τρίκαλα με τον βαθμό χάρη σε γκολ του Κρητικού στο 59ο λεπτό.

Τρίκαλα: Περλέσι, Σανδραβέλης, Χειρίτραντας, Ριζογιάννης, Γκοβίνας, Πέλκας, Ιωαννίδης, Μπαξεβάνος, Ελευθεριάδης, Μυλόπουλος, Μανίσογλου.

Ξάνθη: Ίτσο, Μιχαήλ, Παπάζογλου, Τσιλιγγίρης, Διαμαντόπουλος, Ουνγιαλίδης, Αλί Μπάμπα, Γκόμεθ, Δόρης, Κρητικός, Τζανακάκης.

Νίκη Βόλου - Αλμωπός 1-0

Η Νίκη Βόλου επικράτησε 1-0 του Αλμωπού για την 26η αγωνιστική του α' ομίλου της Super League 2. Οι Βολιώτες έφτασαν τους 31 πόντους και βρίσκονται στην 4η θέση. Ο Αλμωπός είναι στην 8η με 31 βαθμούς.

Στο 20ο λεπτό ο Ρόβας εκτέλεσε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους, όμως ο Μπάγιτς απέκρουσε. Στο 35ο λεπτό οι γηπεδούχοι σκόραραν με κεφαλιά του Βασιλείου. Στο 48' ο Αλμωπός έφτασε κοντά στο γκολ, με τον Σουλιώτη να σουτάρει και να χτυπάει στο δοκάρι.

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Κάσσος, Αθανασίου, Αλιατίδης, Γρομητσάρης, Κυριακίδης, Βασιλείου, Τσουκαλάς, Γκαρσία, Μιράντα, Κουσκουνάς.

Αλμωπός Αριδαίας: Ντόκιτς, Σουλιώτης, Σέχου, Γιαλαμούδης, Παρασκευάς, Ζαχαρός, Κολλαράς, Ασλαμπάλογλου, Γιουκούδης, Ρόβας, Πέττας

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα

Η βαθμολογία του α' ομίλου

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΞΑΝΘΗ ΤΡΙΚΑΛΑ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ