SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Η Βέροια αναδείχθηκε πρωταθλήτρια του πρώτου ομίλου

Ο Πασάς πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Βέροιας
Ο Πασάς πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Βέροιας INTIME

Η Βέροια έκανε το καθήκον της απέναντι στον Θεσπρωτό, επικράτησε 3-1 και εξασφάλισε μία αγωνιστική πριν από το φινάλε την πρώτη θέση του α' ομίλου της Super League 2. Θα διεκδικήσει την άνοδο κόντρα στον Λεβαδειακό.

Η Βέροια επικράτησε 3-1 του Θεσπρωτού εκτός έδρας για την 33η αγωνιστική του α' ομίλου της Super League 2 και εξασφάλισε μία αγωνιστική πριν απ' τον φινάλε την πρώτη θέση. Έτσι, θα διεκδικήσει απέναντι στον Λεβαδειακό σε διπλούς αγώνες μπαράζ (δεν θα μετρήσει εκτός έδρας γκολ) την απευθείας άνοδο στη Super League Interwetten.

Οι φιλοξενούμενοι φρόντισαν να καθαρίσουν το παιχνίδι από το πρώτο μέρος. Στο 10ο λεπτό ο Πασάς με σουτ έκανε το 1-0 ενώ στο 21ο λεπτό Κούατενγκ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 45' ο Μούργος έγραψε το 3-0. Στο 64ο λεπτό οι γηπεδούχοι μείωσαν στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κωνσταντίνου.

Θεσπρωτός: Κίναλης, Βαλιέντε, Ντι Αλέσιο, Βασιλάκης, Γκανσιέρ, Κωνσταντίνου, Λύγκας, Ζιώγας, Σαραντίδης, Πατσέκο, Γεωργούσης.

Βέροια: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου, Κάτσε, Μούργος, Κουάτενγκ, Γιακουμάκης, Πασάς.

Έπεσαν Ολυμπιακός Βόλου και Απόλλων Λάρισας με υποσημείωση

Ο Απόλλων Λάρισας ηττήθηκε 2-1 από τον Ολυμπιακό Βόλου και αποχαιρέτησε την κατηγορία, μετά το -6 που της επιβλήθηκε. Εκτός εάν γίνει η επιστροφή των βαθμών, οπότε και θα σωθεί με τα δεδομένα να αλλάζουν ξανά. Στη Γ' Εθνική παρά τη νίκη του υποβιβάσθηκε και ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς βρίσκεται κάτω ακόμη και στις ισοβαθμίες.

Η Καβάλα πήρε την ισοπαλία 1-1 με τον Ηρακλή και παραμένει ζωντανή, όπως και ο Πανσερραϊκός που επικράτησε 1-0 του Αλμωπού.

Ο Πιερικός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με 2-2 κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και πλέον θα περιμένει την τελευταία αγωνιστική να δει εάν τερματίζει πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Τώρα βρίσκεται στην 13η θέση με 32 πόντους. Τέλος, η Ξάνθη πήρε τη νίκη με 2-1 επί του Απόλλωνα Πόντου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του α' ομίλου

Η βαθμολογία του α' ομίλου

  1. Βέροια 72
  2. ΑΕΛ 64
  3. Ξάνθη 53
  4. Νίκη Βόλου 51
  5. Αναγέννηση Καρδίτσας 48
  6. Ολυμπιακός Β' 48
  7. Ηρακλής 45
  8. ΠΑΟΚ Β' 44
  9. Αλμωπός Αριδαίας 39
  10. Απόλλων Πόντου 36
  11. Θεσπρωτός 33
  12. Πανσερραϊκός 32
  13. Πιερικός 32
  14. Καβάλα 31
  15. Ολυμπιακός Βόλου 29
  16. Απόλλων Λάρισας 26
  17. Τρίκαλα 21

Η τελευταία αγωνιστική την 1η Μαΐου (14:45)

  • Αναγέννηση Καρδίτσας – Ξάνθη
  • Απόλλων Πόντου – Θεσπρωτός
  • ΝΠΣ Βέροιας – ΑΟ Καβάλα
  • Ηρακλής – Αλμωπός Αριδαίας
  • Πανσερραϊκός – Νίκη Βόλου
  • Ολυμπιακός Β – Ολυμπιακός Βόλου
  • Απόλλων Λάρισας – ΠΑΟΚ Β
  • ΑΕΛ – Α.Ο. Τρίκαλα
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΒΕΡΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ