SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Η συνάντηση με Μπένετ - Μάνταλο και οι αποφάσεις

Super League 2: Η συνάντηση με Μπένετ - Μάνταλο και οι αποφάσεις

Η συνάντηση της αντιπροσωπείας της Super League 2 με τον Στιβ Μπένετ έφερε κάποιες αποφάσεις, οι οποίες έγιναν γνωστές το απόγευμα της Πέμπτης 5 Ιανουαρίου.

Στα γραφεία της ΕΠΟ πραγματοποιήθηκε, όπως είχε προγραμματιστεί, η συνάντηση της αντιπροσωπείας της Super League 2 με τον επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Στιβ Μπένετ, και τον υπεύθυνο εκπαίδευσης και ανάπτυξης της διαιτησίας, Σταύρο Μάνταλο.

Οι δυο πλευρές συζήτησαν θέματα που αφορούν στη συνεργασία τους, ενώ δεσμεύτηκαν τόσο για τακτική επικοινωνία, αλλά κυρίως για δράσεις που θα βοηθήσουν στην βελτίωση της απόδοσης των αξιωματούχων διαιτησίας που ορίζονται στο Πρωτάθλημα της Super League 2 -αυτές θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.

Παράλληλα, ο Στιβ Μπένετ αποδέχθηκε την πρόσκληση του προέδρου της Super League 2, Λεωνίδα Λεουτσάκου, για να δώσει το "παρών" σε Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας το προσεχές διάστημα.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν στο αυστηρότερο πλαίσιο πειθαρχικών ποινών σε περιπτώσεις εσφαλμένων διαιτητικών αποφάσεων, στην προσπάθεια μείωσης του κόστους των εξοδολογίων που αφορούν στις μετακινήσεις των διαιτητικών ομάδων, στην προάσπιση των αρχών του Fair Play, αλλά και στην περαιτέρω εκπαίδευση των ΠΑΕ της Super League 2 από την ΚΕΔ/ΕΠΟ αναφορικά με τους "Κανόνες του Παιχνιδιού".

Πέραν του προέδρου της, τη Super League 2 εκπροσώπησαν επίσης οι κ.κ. Νταβέλης (ΑΕΛ), Παπακωνσταντίνου (Νίκη Βόλου) και Λυχναράς (Χανιά).

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ