SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Η Ρόδος παίζει με αμυντικό στη θέση του τερματοφύλακα κόντρα στην Καλλιθέα

Ο Σουλάι στην αναμέτρηση της Ρόδου με την Καλλιθέα για τη Super League 2.
Ο Σουλάι στην αναμέτρηση της Ρόδου με την Καλλιθέα PRINSCREEN

Η Ρόδος αντιμετωπίζει την Καλλιθέα εκτός έδρας και εξαιτίας προβλημάτων έχει αναγκαστεί να αγωνίζεται με τον αμυντικό, Οργκέστ Σουλάι, στη θέση του τερματοφύλακα.

Η Ρόδος φιλοξενείται από την Καλλιθέα για την 24η αγωνιστική του β' ομίλου της Super League 2. Οι Ροδίτες έχουν αρκετά προβλήματα και ένα εξ αυτών είναι ο τραυματισμός του Θεοδωράκη. Έτσι, ταξίδεψαν στην Αθήνα χωρίς γκολκίπερ.

Ως εκ τούτου στο ματς κόντρα στην Καλλιθέα αγωνίζονται με τον αμυντικό Οργκέστ Σουλάι στη θέση του τερματοφύλακα. Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, καθώς έχει ξαναγίνει στις 20 Φεβρουαρίου κόντρα στον Διαγόρα, όπου δέχθηκε μόλις ένα γκολ.

Παρεμπιπτόντως, ο Χρήστος Θεοδωράκης, ο οποίος έχει ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια σχεδόν σε όλα τα φετινά παιχνίδια της Ρόδου, είναι δηλωμένος στον πάγκο, αλλά προφανώς δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού.

Όλα αυτά σε μια πολύ δύσκολη σεζόν για τη Ρόδο, η οποία ξεκίνησε με φιλοδοξίες πρωταθλητισμού στον β' όμιλο της Super League 2, έφτασε όμως να παλεύει για την παραμονή. Τα "Ελάφια" είναι μάλιστα κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού τη δεδομένη χρονική στιγμή, απέχοντας δύο βαθμούς από τη σωτηρία.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΡΟΔΟΣ ATHENS KALLITHEA ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ