SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Η Μεγάλη Εβδομάδα της Επισκοπής

Super League 2: Η Μεγάλη Εβδομάδα της Επισκοπής
ΚΑΡΤΣΩΝΑΚΗΣ ΜΑΚΗΣ / INTIME SPORTS

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι η πλέον σημαντική στη σύγχρονη ιστορία της Επισκοπής, δεδομένου πως αν δεν καταφέρει να ανατρέψει την απόφαση περί ανάκλησης των δελτίων της, τότε η επιστροφή στις ερασιτεχνικές κατηγορίες θα είναι αναπόφευκτη.

Η εβδομάδα που ξεκίνησε χαρακτηρίζεται ως η πλέον κρίσιμη στην σύγχρονη ιστορία της Επισκοπής. Η ομάδα που ενθουσίασε την περσινή σεζόν στη Super League 2 με τον Γιάσμινκο Βέλιτς στον πάγκο βρίσκεται πλέον στο χείλος του γκρεμού εξαιτίας της ανάκλησης των δελτίων που αποφασίστηκε από την ΕΠΟ.

Έτσι, με δεδομένο πως δεν έχουν ήδη διεξαχθεί δύο αγώνες (με ΠΑΟ Ρουφ και Athens Kallithea) με υπαιτιότητα της Επισκοπής, ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά. Πολύ απλά γιατί αν ο κρητικός σύλλογος δεν καταφέρει να βρει λύση στο πρόβλημα και δεν κατέβει στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με την Προοδευτική, τότε θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα της Super League 2.

Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, η ΠΑΕ Επισκοπή ενημέρωσε πως άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης για την ανάκληση των δελτίων, με την ελπίδα πως άμεσα (προφανώς εντός της εβδομάδας) θα υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη. Ειδάλλως, ο υποβιβασμός στις ερασιτεχνικές κατηγορίες θα είναι αναπόφευκτος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Επισκοπή:

"Η ΠΑΕ Επισκοπής έκανε πράξη αυτό που υποσχέθηκε στους φιλάθλους της αλλά και που αισθανόταν ως ηθική υποχρέωσή της απέναντι στην ιστορία της και στους ανθρώπους της.

Σήμερα Δευτέρα (9/1) ακολουθώντας όλες τις νομικές διαδικασίες, τόσο προς την ΕΠΟ όσο και προς στο Διαιτητικό Δικαστήριο, άσκησε έφεση δια μέσω της νομικού μας εκπροσώπου κας Δόξας Τσαγκαράκη, για την προ εξαημέρου (Τετάρτη 4/1) απόφαση της Ε.Ι.Π. (ΕΠΟ) να προβεί σε ανάκληση των δελτίων των ποδοσφαιριστών μας".

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ