SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Η Καβάλα μπλόκαρε τον ΠΑΟΚ Β', πήρε το ντέρμπι ο Ολυμπιακός Βόλου

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Β' με την Καβάλα
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Β' με την Καβάλα INTIME

Ο ΠΑΟΚ Β' αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Καβάλα για τη 10η αγωνιστική της Super League 2 στην έδρα του, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να μένει στην ένατη θέση. Πήρε το θεσσαλικό ντέρμπι ο Ολυμπιακός Βόλου στην έδρα των Τρικάλων με 1-2.

Ο ΠΑΟΚ Β' αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Καβάλα στο γήπεδο του Μακεδονικού για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Super League 2.

Το σκορ για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία άνοιξε ο Τζίμας στο 21', με τον Οκάν Σουλεϊμάν να ισοφαρίζει με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Με αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ Β' ανέβηκε στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Καβάλα παραμένει στην τελευταία θέση του πρώτου ομίλου, μειώνοντας τη διαφορά από τον 13ο Πιερικό στους πέντε βαθμούς.

Στο θεσσαλικό ντέρμπι, ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε μια πολύτιμη νίκη στην έδρα των Τρικάλων, στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία.

Ο Ντιαμπί άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 28', με τον Ευθυμίου να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια στο 30ο λεπτό. Η ομάδα της Μαγνήσιας ανέκτησε το προβάδισμά της με κεφαλιά του Ξύδα στο 68ο λεπτό.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Μανωλιούδης, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Σαλαμούρας (82′ Μελετίδης), Χατζηστραβός (52′ λ.τ Γρόσδης), Τάχατος (73′ Φασίδης), Τζίμας (82′ Σπυρίδης), Γκορντεζιάνι.

Καβάλα (Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Πανουργιάς, Στίκας, Σπάσιτς, Καραγιάννης, Μουσίγια (57′ Χοσέινπουρ), Ρέτσος, Οκάν (78′ Αμούρ), Καϊούμπι, Σταμένκοβιτς.

Η βαθμολογία και στους δύο ομίλους

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ