SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Η Καβάλα ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια Βέροια και υποβιβάστηκε στη Γ' Εθνική

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Βέροιας με την Καβάλα
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Βέροιας με την Καβάλα INTIME

Η Βέροια νίκησε την Καβάλα με 2-1 στη φιέστα της και με αυτό το αποτέλεσμα την "έριξε" στη Γ' Εθνική. Παρέμειναν στην κατηγορία ο Θεσπρωτός, ο Πανσερραϊκός και ο Πιερικός.

Το πρωτάθλημα της Super League 2 ολοκληρώθηκε και στην τελευταία αγωνιστική η Καβάλα θα ακολουθήσει τα Τρίκαλα, τον Απόλλωνα Λάρισας (εκτός αν διευθετήσουν τις οφειλές τους μέχρι τις 4/5) και τον Ολυμπιακό Βόλου στη Γ' Εθνική, από τον πρώτο όμιλο.

Οι αργοναύτες πήραν το προβάδισμα στο σκορ με τον Στίκα στο 7', όμως η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κάτσε στο 29' και το σουτ του Μαραγκού στο 70', ολοκλήρωσαν την ανατροπή για τη "βασίλισσα του Βορρά", η οποία πανηγύριζε τον τίτλο της. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έκανα "pasillo" στους παίκτες της Βέροιας για να τους τιμήσουν για την πρωτιά στον πρώτο όμιλο.

Ο Θεσπρωτός έμεινε στο μηδέν στην έδρα του Απόλλωνα Πόντου (0-0), ωστόσο αυτός ο βαθμός ήταν αρκετός για την ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα για να μείνει στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδόσφαιρου.

Έναν βαθμό έβαλε και ο Πανσερραϊκός στο σακούλι του με τη Νίκη Βόλου στην έδρα της, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0). Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 18', ωστόσο η ευκαιρία του Μαρκιόνι τράνταξε το δοκάρι του Περιστερίδη.

Ο Πιερικός παρόλο που είχε ρεπό την τελευταία αγωνιστική, κατάφερε να σωθεί, εκμεταλλευόμενος την ήττα των αργοναυτών στη Βέροια.

Πάρτι στο Καυτανζόγλειο Ηρακλής, άνετη νίκη η Αναγέννηση Καρδίτσας

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρώτου ομίλου, ο Ηρακλής είχε ένα απολαυστικό απόγευμα απέναντι στον Αλμωπό Αριδαίας, επικρατώντας με 6-0.

Ο "γηραίος" είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιουμπιτάνα που σημείωσε χατ-τρικ, ενώ από ένα γκολ σημείωσαν οι Ματίας Τόμας και Χατζηπιρπιρίδης και Τουρσίδης, σημείωσαν από ένα γκολ.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε την Ξάνθη με 4-0 στην έδρα της. Ο Μπιανκόνι σημείωσε δύο γκολ στο 30' και το 67', ενώ από ένα πέτυχαν οι Μπαντιμπανγκά (8') και Γκίνη (78').

Το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΛ και τα Τρίκαλα δεν διεξήχθη, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν κατέβηκαν στο γήπεδο, λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετώπισαν τη διάρκεια της χρονιάς.

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου ομίλου

Η βαθμολογία του πρώτου ομίλου

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ