SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Η Athens Kallithea ζητά την αντικατάσταση του διαιτητή του αγώνα της Κηφισιάς

Super League 2: Η Athens Kallithea ζητά την αντικατάσταση του διαιτητή του αγώνα της Κηφισιάς
INTIME SPORTS

Μέσω νέας επιστολής προς την ΚΕΔ, η Athens Kallithea ζητά την αντικατάσταση του διαιτητή στο παιχνίδι της Κηφισιάς με την Επισκοπή, αλλά και την παρουσία του Στιβ Μπένετ σε αυτό.

Τρίτη επιστολή προς την ΚΕΔ και τον Στιβ Μπένετ από την Athens Kallithea, με αφορμή τους ορισμούς των διαιτητών για τα παιχνίδια της 28ης αγωνιστικής της Super League 2.

Αυτή τη φορά, η Athens Kallithea ζητά την αντικατάσταση του διαιτητή που ορίστηκε για το παιχνίδι της Κηφισιάς με την Επισκοπή, με την σημείωση πως αυτός (Κωνσταντίνος Πουλικίδης) είναι μη αξιολογημένος για τη Super League 1. Η αιτία για τη νέα επιστολή αφορά στο αίτημα που κατέθεσε εγγράφως μια μέρα νωρίτερα ο αθηναϊκός σύλλογος, σύμφωνα με το οποίο -για λόγους ισονομίας- θα έπρεπε να οριστούν διαιτητές που είναι αξιολογημένοι για τη Super League 1 σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια της Κηφισιάς και της Athens Kallithea.

Παράλληλα, η Athens Kallithea ζητά την παρουσία του Στιβ Μπένετ στο Ρέθυμνο για την αναμέτρηση της Κηφισιάς με την Επισκοπή (αν δεν υπάρξει αντικατάσταση του Κωνσταντίνου Πουλικίδη), αντί για το δικό της παιχνίδι με την Ηλιούπολη, όπως είχε ζητήσει μια μέρα νωρίτερα.

Αναλυτικά η επιστολή:

"Αξιότιμε κ. Bennett,

Σε συνέχεια της υπ’ αρίθμ.Πρωτ: 26/30.5.2023 επιστολής μας και της τηλεφωνικής επικοινωνίας του προέδρου κ. Βίκτωρα Τσιολέκα με το μέλος της ΚΕΔ κ. Σταύρο Μάνταλο, διαπιστώσαμε με λύπη ότι ορίσθηκε αξιολογημένος διαιτητής στον αγώνα μας με την Ηλιούπολη και μη αξιολογημένος στον αγώνα του ετέρου διεκδικητή του Πρωταθλήματος (ΠΑΕ Α.Ε ΚΗΦΙΣΙΑ), για τον αγώνα Επισκοπή – Κηφισιά και συγκεκριμένα ο κ. Πουλικίδης Κωνσταντίνος, τον οποίο φέτος έχετε ήδη τιμωρήσει 2 φορές.

Είμαστε υποχρεωμένοι να επισημάνουμε – υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Πουλικίδης Κωνσταντίνος διεύθυνε εκτός από άλλους αγώνες και το περίφημο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΑΕΛ για το οποίο η ΠΑΕ ΑΕΛ είχε τεράστια και δικαιολογημένα παράπονα από τις αποφάσεις του. Επίσης είναι απορίας άξιον πώς ορίσθηκε ένας διαιτητής SL2 από την Δράμα να διαιτητεύσει αγώνα στο Ρέθυμνο.

Με δεδομένο ότι δεν εισακουσθήκαμε για την ισονομία του Πρωταθλήματος να ορισθούν αξιολογημένοι διαιτητές και στους 2 αγώνες ζητάμε την άμεση αντικατάσταση του κ. Πουλικίδη από αξιολογημένο διαιτητή της SuperLeague 1.

Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η αντικατάσταση του ζητούμε την παρουσία σας στον αγώνα ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΚΗΦΙΣΙΑ.

Έχουμε εμπιστοσύνη στην ΚΕΔ και η παρουσία σας στον εν λόγω αγώνα θα αποτελέσει εχέγγυο για την αξιοπιστία του Πρωταθλήματος.

Η επιστολή θα αποσταλεί και στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Μπαλτάκο Παναγιώτη, ο οποίος πρέπει να έχει ενημέρωση και άποψη.

Με εκτίμηση,

Για την Athens Kallithea FC

Βίκτωρ Τσιολέκας

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Δ.Σ."

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ