SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Η Athens Kallithea πέρασε από την Ιεράπετρα, η Καλαμάτα πήρε το ντέρμπι με την Παναχαϊκή

Super League 2: Η Athens Kallithea πέρασε από την Ιεράπετρα, η Καλαμάτα πήρε το ντέρμπι με την Παναχαϊκή
Οι παίκτες της Athens Kallithea πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν INTIME

Η Athens Kallithea πέρασε από την Ιεράπετρα χάρη στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ματίγια και εξακολουθεί να κυνηγά την Κηφισιά στη μάχη της κορυφής. Η Καλαμάτα πήρε το ντέρμπι της Πελοποννήσου, η Ηλιούπολη κέρδισε εκτός έδρας τον Ηρόδοτο και τα Χανιά πήραν το ντέρμπι με την Επισκοπή.

Η Athens Kallithea πέτυχε την τρίτη σερί νίκη της στη Super League 2, καθώς επικράτησε του ΟΦΙ στην Ιεράπετρα 1-0 για τη 18η αγωνιστική.

Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Γιώργου Σίμου πέτυχε ο Χαβιέ Ματίγια στο 58ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να προηγηθούν νωρίτερα στο παιχνίδι, όμως το σουτ του Μπουλούλη στο 40ο λεπτό σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κυρίτση.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Athens Kallithea ανέβηκε στους 39, μειώνοντας τη διαφορά από την Κηφισιά στους τέσσερις με τον ίδιο αριθμό αγώνων, ενώ ο ΟΦΙ παρέμεινε στους 29 βαθμούς.

ΟΦ Ιεράπετρας (Στουρνάρας): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Ίτσιος (52′ Χιμένεθ), Στάμου, Μούλερ, Τσορνομάζ (69′ λ.τ Β. Παπαδάκης), Κάρδαρης, Ζήσης, Καραμπέτσος, Ντέντλερ, Μαραθωνίτης (52′ Καλλιτσουνάκης).

Athens Kallithea (Σίμος): Βοσνιάδης, Μπουλούλης, Ματίγια, Κύργιας, Ρέντζας (62′ Ουές), Ναμπί (62′ Ντεμέτριους), Σαντάνα (82′ Μπάμπης), Κυνηγόπουλος (88′ Λουκίνας), Καινούργιος, Κολτσίδας, Βλάχος.

Η Καλαμάτα πήρε το ντέρμπι της Πελοποννήσου

Την τρίτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Καλαμάτα, η οποία επικράτησε της Παναχαϊκής στο "Κώστας Δαβουρλής" με 2-0. Το χρυσό γκολ για τους Μεσσήνιους πέτυχε ο Λουπάνο στο δεύτερο λεπτό με κεφαλιά.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες. Ο Ανδρέας Τάτος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 24ο λεπτό για σπρώξιμο, με τους Μεσσήνιους να διαμαρτύρονται ότι ο διαιτητής έπρεπε να δείξει κίτρινη κάρτα.

Στο δεύτερο μέρος έμεινε η Παναχαϊκή με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Τριμμάτη στο 64ο λεπτό. Η Καλαμάτα κλείδωσε το διπλό στο φινάλε με τον Άλβες στο 89'.

Η Παναχαϊκή έμεινε στους 32 βαθμούς και την τέταρτη θέση, ενώ η Καλαμάτα έφτασε τους 29 βαθμούς και έπιασε τον ΟΦ Ιεράπετρας στον βαθμολογικό πίνακα.

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Στεργίδης (15′ λ.τ Τριμμάτης), Τσακμάκης, Τοπάλ (58′ Μυτίδης), Λαρρέα, Αλεξόπουλος, Μπουρλάκης, Λινάρδος, Τσιάρας, Ν. Καρακλάιτς, Κωνσταντακόπουλος (33′ Χαντί).

Καλαμάτα (Γκεοργκιόσκι): Ταΐρης, Λιποράσε, Μπαξεβάνος, Λουπάνο, Μόζερ, Ντα Σίλβα, Καραγκούνης, Τάτος, Βασιλόγιαννης (85′ Μπουλλάρι), Πασάς (38′ Παπατόλιος), Ρόβας (85′ Κωνσταντινόπουλος).

Τα Χανιά πήραν το ντέρμπι με την Επισκοπή

Τα Χανιά επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, καθώς επικράτησαν της Επισκοπής με 3-2 εντός έδρας. Οι δύο ομάδες μπήκαν φουριόζες στο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μάναλη στο 4' και ο Κόλα με σουτ τρία λεπτά μετά έκανε το 2-0. Η Επισκοπή μείωσε στο δέκατο λεπτό με τον Κρίκλοου και πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τον Αμπαφού στο 36ο λεπτό.

Τα Χανιά πάλεψαν για να πάρουν τους τρεις βαθμούς και τα κατάφεραν στο φινάλε, χάρη στο γκολ του Ιατρούδη στο 83ο λεπτό. Οι Χανιώτες έφτασαν τους 25 βαθμούς και αισθάνονται ασφαλείας ως προς την παραμονή, σε αντίθεση με την Επισκοπή που παραμένει στους εννιά.

Χανιά (Μαναρώλης – Λαμπράκης): Καλογεράκης, Μπάτζιος, Σέχου, Σερβιλάκης (63′ Ρότσα), Κατσούρι (80′ Καμαρά), Μπουτσάκης (57′ Τσέλιος), Λεμονής, Μπουρσέλης (57′ Ιατρούδης), Κοκκίνης (46′ Μανουσάκης), Κόλα, Μάναλης.

Επισκοπή (Ανυφαντάκης): Ψαρράς, Κεφαλάς, Σταθόπουλος (63′ Τσιλεδάκης), Παπαδόπουλος, Πολίτης, Σκεντεράι, Κούτσιας, Νταμπίζας, Κρίκλοου (50′ Βουκελάτος), Αραμπατζής (78′ Καφετζής), Αμπαφού.

Εύκολο διπλό της Ηλιούπολης στον Ηροδότο

Η Ηλιούπολη πέτυχε τη δεύτερη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε του Ηροδότου με 2-0, ο οποίος ήταν στον πάγκο χωρίς προπονητή, καθώς δεν έχει λυθεί και τυπικά το συμβόλαιο του Ηλία Φυντάνη.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 46ο λεπτό με κεφαλιά του Δημητριάδη άνοιξε το σκορ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 70' διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Στο 53ο λεπτό ο Χέμπερτ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και έχασε την ευκαιρία να χριστεί και αυτός σκόρερ για την Ηλιούπολη.

Η Ηλιούπολη με αυτό το διπλό ανέβηκε στους 26 βαθμούς, ενώ ο Ηρόδοτος παραμένει σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς είναι στους -11 βαθμούς.

Ηρόδοτος: Θεολόγης, Γρηγορόπουλος, Ντουμπιά, Πιτσόλης, Τζούνιορ Έλιο, Λεβιτσάνιν, Μασάδο, Μπακουτσής, Φράτροβιτς, Μάρκοβιτς, Μ. Χαλκιαδάκης.

Ηλιούπολη (Παντέλης): Περιστερίδης, Ανδρέου, Βοσνακίδης (46′ Μουριέλ), Τσαφταρίδης, Γκοτσούλιας, Δημητριάδης, Μπαξεβάνος, Τριανταφυλλάκος (46′ Βασιλείου), Βάρκας, Μπαστακός, Φελίπε.

Η βαθμολογία του Β' ομίλου της Super League 2

  1. Κηφισιά 43 (16 αγώνες)
  2. Athens Kallithea 39 (16 αγώνες)
  3. Απόλλων Σμύρνης 37 (16 αγώνες)
  4. Παναχαϊκή 32 (17 αγώνες)
  5. ΟΦ Ιεράπετρας 29 (17 αγώνες)
  6. Καλαμάτα 29 (17 αγώνες)
  7. Ηλιούπολη 26 (17 αγώνες)
  8. Χανιά 25 (16 αγώνες)
  9. Αιγάλεω 20 (16 αγώνες)
  10. Προοδευτική 14 (16 αγώνες)
  11. ΑΕΚ Β' 12 (16 αγώνες)
  12. Επισκοπή 9 (16 αγώνες)
  13. Ολυμπιακός Β' 7 (15 αγώνες)
  14. ΠΑΟ Ρουφ 4 (16 αγώνες)
  15. Ηρόδοτος -11 (16 αγώνες)
  • Ο Ολυμπιακός Β' έχει τιμωρηθεί με -10
  • Ο Ηρόδοτος έχει τιμωρηθεί με -15
TAGS SUPER LEAGUE 2 ATHENS KALLITHEA ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΑΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ