SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Επιστροφή στις νίκες για την Προοδευτική, όλα μηδέν στα Αιγάλεω-Χανιά, Ηλιούπολη-Επισκοπή

Φάση από την αναμέτρηση της Προοδευτικής με τον Ηρόδοτο | 18 Δεκεμβρίου 2022
Φάση από την αναμέτρηση της Προοδευτικής με τον Ηρόδοτο | 18 Δεκεμβρίου 2022 IN TIME SPORTS

Η Προοδευτική επέστρεψε στις νίκες μετά από ένα μήνα και τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα με τον Νικοπολίδη να πανηγυρίζει το πρώτο του τρίποντο κόντρα στον Ηρόδοτο ενώ ισόπαλα χωρίς γκολ έληξαν τα ματς Αιγάλεω-Χανιά, Ηλιούπολη-Επισκοπή.

Η Προοδευτική επέστρεψε στις νίκες μετά από ένα μήνα και τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα με τον Νικοπολίδη να πανηγυρίζει το πρώτο του τρίποντο κόντρα στον Ηρόδοτο ενώ ισόπαλα χωρίς γκολ έληξαν τα ματς Αιγάλεω-Χανιά, Ηλιούπολη-Επισκοπή.

Πρώτη νίκη για Νικοπολίδη στον πάγκο της "Προο"

Στον Κορυδαλλό τόσο η Προοδευτική όσο και ο Ηρόδοτος στο πρώτο 45λεπτο έδωσαν έμφαση στην ανασταλτική λειτοργία των ομάδων τους με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν φάσεις και ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

Λίγο πριν το τελέυταίο σφύριγμα για την ανάπαυλα η "Προο" πήρε το προβάδισμα με κεφαλιά του Ευθυμίου που με τη βοήθεια του δοκαριού έγραψε το 1-0.

Ο Ηρόδοτος στο δεύτερο μέρος προσπάθησε να αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση, χωρίς όμως αποτέλεσμα με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος.

ΓΚΟΛ: Ευθυμίου 45'

Προοδευτική (Νικοπολίδης): Καραργύρης, Καρρίκι (35′ λ.τ Αλεξίου), Ποτουρίδης, Φαζός, Πάβλας, Τζανουλίνος, Αγγελόπουλος, Γκαργκαλατζίδης, Ευθυμίου (81′ Λαζαρίδης), Νομικός (66′ Πίσσας), Γιαννιτσάνης (81′ Σινγκ)

Ηρόδοτος (Φυντάνης): Κρόστα, Γρηγορόπουλος (46′ Γκίνη), Κριεζίου (82′ Γαλεάδης), Κυριακίδης, Μακρυδάκης, Σαρρής, Σουρνάκης, Ζούνιορ Έλιο (71′ Χαϊκάλης), Μασάδο, Βρεττός, Χαλκιαδάκης

Αιγάλεω - Χανιά 0-0

Το Αιγάλεω ήταν καλύτερο στο ματς με τα Χανιά, είχε δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος με κεφαλιά του Βλαχομήτρου που απομάκρυνε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή ο Γιαμπερέ και μία με τον Κολλά που δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ α τετ τον Κατσιμήτρο.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και στο δεύτερο μέρος αλλά τα Χανιά πλησίασαν δύο φορές το γκολ με τους Κόλα και Μάναλη.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο τα Χανιά έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γκανσιέρ με δεύτερη κίτρινη χωρίς όμως να αλλάξει κάτι αναφορικά με το τελικό σκορ.

Αιγάλεω (Γράφας): Σικαλιάς, Χοτζάλι, Μπούσης, Βλάχος, Παπανικόλας, Τσίτσαρης, Πολυχρόνης (83′ Πιαστόπουλος), Δημούτσος (63′ Μπαστιάνος), Τσιλιγκίρης, Κολλάς (66′ Σταματάκης), Βλαχομήτρος

Χανιά (Μαναρώλης – Λαμπράκης): Κατσιμήτρος, Κατσούρι (90′ Μαρτσάκης), Γιαμπερέ, Γκανσιέρ, Χιντζίδης (67′ Ρότσα), Καμαρά, Μπουτσάκης (67′ Καπνίδης), Ναζίμ, Πολίτης, Μπανγκουρά (15′ λ.τ Κόλα (90′ Καρλίτο), Μάναλης

Ηλιούπολη - Επισκοπή 0-0

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε και το παιχνίδι ανάμεσα στην Ηλιούπολη και την Επισκοπή. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς αλλά χωρίς να καταφέρουν να πετύχουν γκολ. Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν προς το τέλος του πρώτου 45 λέπτου, απείλησαν αλλά ο Περιστερίδης απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στο δεύτερο μέρος οι Κρητικοί ανέβασαν την απόδοσή τους χωρίς όμως καμία από τις δύο ομάδες να μπορεί να φτάσει με αξιώσεις προς την εστία.

Ηλιούπολη (Παντέλης): Περιστερίδης, Μπουσάι, Πολιμός, Κρητικός, Μουριέλ, Γκοτσούλιας, Τσαφταρίδης, Κρέτσι, Βάρκας, Χέμπερτ, Μπαστακός

Επισκοπή (Ανυφαντάκης): Καλογεράκης, Κεφαλάς, Εμπουέλε, Σαμουρκασόβι, Σταθόπουλος (46′ Χοβανισιάν), Κρίκλοου, Παπαδόπουλος, Λάμτσε, Πολίτης, Σκεντεράι, Βουκελάτος.

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου

ΟΦ Ιεράπετρας - ΑΕΚ Β' 3-2

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου

  • Αιγάλεω - Χανιά 0-0
  • Ηλιούπολη - Επισκοπή 0-0
  • Προοδευτική - Ηρόδοτος 1-0
  • Απόλλων Σμύρνης - Καλαμάτα

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου

  • Athens Kallithea - Ολυμπιακός Β'
  • ΠΑΟ Ρουφ - Παναχαϊκή

Ρεπό: Κηφισιά

Η βαθμολογία του Β' ομίλου

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΙΓΑΛΕΩ ΧΑΝΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ