SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Επέστρεψε στις νίκες ο Λεβαδειακός, λευκή ισοπαλία στο Αιγάλεω - Καλλιθέα

Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν τα γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Ζάκυνθο
Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν τα γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Ζάκυνθο INTIME

Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας της Ζακύνθου με 4-0 στην έδρα του. Λευκή ισοπαλία στο Αιγάλεω - Καλλιθέα, νίκησε τον Καραϊσκάκη με 2-0 και παραμένει μόνη δεύτερη η Καλαμάτα.

Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο, καθώς επικράτησε της Ζακύνθου με 4-0, καθαρίζοντας το παιχνίδι πριν την ολοκλήρωση μιας ώρας. Το σκορ άνοιξε ο Μυτίδης στο 24ο λεπτό, με τον Πολέτο να διπλασιάζει τα τέρματα στο 33ο λεπτό. Στο δεύτερο μέρος ο Τζημόπουλος στο 51' και ο Πολέτο με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 54', διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Την ίδια στιγμή, Αιγάλεω και Καλλιθέα έμειναν στο 0-0 στο ντέρμπι της αγωνιστικής και αμφότερες οι δύο ομάδες έχασαν έδαφος από την κορυφή, με τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μανθάτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 83'

. Αυτό δεν συνέβη με την Καλαμάτα, η οποία νίκησε τον Καραϊσκάκη με 2-0 στην έδρα της, καθαρίζοντας το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος. Τα γκολ για την ομάδα του Αριάν Μπελά πέτυχαν ο Λουκίνας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 56', με τον Μπακαγιόκο να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Στα άλλα παιχνίδια, η Κηφισιά νίκησε τον Αστέρα Βλαχιώτη με 2-1. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν ο Καραγκούνης στο 5' και ο Τετέι στο 85', με τον Αναστασόπουλο να ισοφαρίζει προσωρινά στο 59'. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου παραμένει ψηλά στη βαθμολογία.

Τα Χανιά πέτυχαν σημαντική νίκη στην έδρα της Ρόδου, επικρατώντας με 1-0, χάρη στο γκολ του Καρλίτο στο 62'. Ο Ηρόδοτος πέτυχε σημαντική νίκη στο ντέρμπι με τον ΟΦ Ιεράπετρας, επικρατώντας με 2-1, ενώ σημαντική νίκη πέτυχε και η Επισκοπή κόντρα στον Διαγόρα, επικρατώντας με 1-0.

Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο

Η βαθμολογία των δύο ομίλων

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ