SUPER LEAGUE 2

Super League 2 - Δεύτερος όμιλος: Λευκή ισοπαλία κόντρα στον Εργοτέλη η ΑΕΚ Β', πήρε το ντέρμπι η Καλλιθέα

Φάση από την αναμέτρηση Εργοτέλης - ΑΕΚ Β' για τη Super League 2 | 24 Νοεμβρίου 2021
Φάση από την αναμέτρηση Εργοτέλης - ΑΕΚ Β' για τη Super League 2 | 24 Νοεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Η ΑΕΚ Β' είχε την πρώτη βαθμολογική της απώλεια στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής καθώς ο Εργοτέλης την υποχρεώσε σε λευκή ισοπαλία στην Κρήτη ενώ η Καλλιθέα πήρε το ντέρμπι με το Αιγάλεω με 1-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Εργοτέλη και την ΑΕΚ Β' στην Κρήτη με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν το 90λεπτο στο 0-0. Αυτή ήταν η πρώτη βαθμολογική απώλεια για την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στο πρωτάθλημα μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής η Καλλιθέα επικράτησε επί του Αιγάλεω με 1-0 με γκολ που πέτυχε από το 2' ο Δούμτσης.

Από εκεί και πέρα η Καλαμάτα πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με 1-0 επί της ΑΕ Καραϊσκάκης ενώ με το διπλό έφυγε από την Σπάρτη και η Κηφισιά επικρατώντας του Αστέρα Βλαχιώτη επίσης με το ίδιο σκορ.

Στη Ρόδο ο Διαγόρας νίκησε 1-0 την Επισκοπή ενώ ματσάρα είχαμε στα Χανιά όπου η τοπική ομάδα αναδείχτηκε ισόπαλη με τη Ρόδο με 2-2. Τέλος στην Ιεράπετρα ο ΟΦΙ ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ηρόδοτο.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής


S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΑΕΚ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ATHENS KALLITHEA ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΧΑΝΙΑ ΣΠΑΡΤΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΡΟΔΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ