SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Δεν δυσκολεύτηκε ο Λεβαδειακός, σώθηκε στις καθυστερήσεις ο Διαγόρας, έπεσε ο Αστέρας Βλαχιώτη

Φάση από την αναμέτρηση Λεβαδειακός - Εργοτέλης | 1 Μαίου 2022
Φάση από την αναμέτρηση Λεβαδειακός - Εργοτέλης | 1 Μαίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Λεβαδειακός επικράτησε 1-0 του Εργοτέλη έχοντας περισσότερο το μυαλό στα μπαράζ ανόδου με τη Βέροια ενώ ο Διαγόρας με δύο γκολ στις καθυστερήσεις κέρδισε το Αιγάλεω και έμεινε στην κατηγορία με τον Αστέρα Βλαχιώτη να υποβιβάζεται.

Ο Λεβαδειακός επικράτησε 1-0 του Εργοτέλη στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 έχοντας περισσότερο το μυαλό στα μπαράζ ανόδου με τη Βέροια που θα ακολουθήσουν και όχι στην αναμέτρηση που έγινε στη Βοιωτία.

Στη μάχη του υποβιβασμού που ήταν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ο Διαγόρας με δύο γκολ στις καθυστερήσεις κέρδισε το Αιγάλεω και έμεινε στην κατηγορία με τον Αστέρα Βλαχιώτη να υποβιβάζεται.

Με το μυαλό στα μπαράζ ανόδου

Στη Λιβαδειά ο πρωταθλητής Λεβαδειακός υποδέχτηκε τον Εργοτέλη αλλά οι παίκτες του Ταουσιάνη είχαν περισσότερο το μυαλό τους στα ματς των μπαράζ ανόδου με τη Βέροια παρά σε αυτό με τους Κρητικούς. Πήραν όμως τη νίκη που ήθελαν με τέρμα που σημείωσε ο Βρακάς στο 35' της αναμέτρησης με σουτ.

Λεβαδειακός (Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Μεχία, Μουτίνιο (62′ Πολέττο (77′ Κονέ), Βήχος, Βρακάς, Μυτίδης (62′ Δούμτσιος), Νίκας (65′ Νίλι), Τζημόπουλος, Συμελίδης (77′ Μανιώτης), Κωνσταντινίδης.

Εργοτέλης (Μπαδήμας): Τσέλιος (85′ Ψιμόπουλος), Κόλα, Μίκο (85′ Θεοδωράκης), Σερβιλάκης, Ντουμάνης, Βουτσάς, Κουτάντος (64′ Νεράλ), Σαρρής, Κωστανάσιος, Κοκκίνης (85′ Αλεξάκης), Πατρινός (70′ Κατσούρρι).

Σώθηκε στις καθυστερήσεις ο Διαγόρας, 2-1 το Αιγάλεω

Ο Διαγόρας πέτυχε δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Μπαστιανό και κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0, να πάρει τη νίκη με 2-1 και εν τέλει να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο Αρναρέλλης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για το Αιγάλεω στο 88' του αγώνα αλλά η ομάδα της Ρόδου βρήκε δύο τέρματα στο 90+1' και στο 90+2' με σουτ του Μπαστιανού και έγραψε το τελικό 2-1.

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παπουτσογιαννόπουλος, Αναστασίου, Καλύβας, Χοτζάλλι, Σταματάκης, Πιαστόπουλος, Δακτυλίδης, Σέχου, Παυλής, Ντρενογιάννης.

Διαγόρας (Προβίδας): Σκαφίδας, Τάτσης, Ζούνης, Ρουγκαλας, Γιώργου, Καρατάσιος, Τοπάλ, Παραστρατίδης, Σινγκ, Μπαστιανος, Λαμπίρης.

Το γύρισε η Καλαμάτα

Στο γήπεδο της Καισαριανής η Κηφισιά κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ κόντρα στην Καλαμάτα στο 4' με σουτ του Οικονομίδη και εν γένει είχε καλύτερη εικόνα στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο όμως οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους, αρχικά ισοφάρισαν με εκτέλεση πέναλτι του Λουκίνα στο 67' ενώ το τελικό 2-1 διαμόρφωσε εκ νέου ο Λουκίνας στο 84'.

Κηφισιά (Ελευθερόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Μκρτσιάν, Γκότοβος, Μουστάκης (55′ Καλλέργης), Τόλιος (46′ Παυλάκης), Ντοριβάλ, Οικονομίδης (55′ Σμπώκος), Καραγκούνης (59′ Τετέι), Ρικάρντο Βαζ (77′ Πρίτσας), Παλασέβσκι, Κουϊρουκίδης.

Καλαμάτα (Μπελά): Ταΐρης (59′ Λαδάς), Κωνσταντινόπουλος, Λουπάνο, Τσελεπίδης, Μοζέρ, Παπατόλιος, Παυλίδης (59′ Τάτος), Σκεντεράι (59′ Αναστασόπουλος), Τσαγκαλίδης (46′ Μπόρχες), Κόκκορης (46′ Γρίβας), Λουκίνας.

Ηττήθηκε και έπεσε ο Αστέρας Βλαχιώτη

Στην Κρήτη ο Ηρόδοτος υποδέχτηκε τον Αστέρα Βλαχιώτη σε ένα ματς όπου οι φιλοξενούμενοι ήθελαν μόνο τη νίκη ώστε η υπόθεση παραμονή να εξαρτάται αποκλειστικά από τους ίδιους.

Οι γηπεδούχοι όμως ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 12' με τον Μπαρμπόζα ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Ποζατζίδη βρήκε στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τέρμα του Μπούτνικ στο 43' αλλά η ομάδα της Κρήτης βρήκε το γκολ της νίκης στο 67' με εκτέλεση πέναλτι του Ποζατζίδη.

Ηρόδοτος (Βούζας): Κρόστα, Γκόμεζ, Μακρυδάκης, Ασίγκμπα, Κυριακίδης, Κίσσας, Μπαρμπόζα, Βρεττός, Ποζατζίδης, Χαλκιαδάκης, Αποστολίδης.

Αστέρας Βλαχιώτη (Φυντάνης): Ιωαννίδης, Χρατσόβ, Πεχλιβανόπουλος, Λάμτσε, Φουρλάνος, Λεωνιδόπουλος, Αναστασόπουλος, Μαϊσουράτζε, Μπούντνικ, Μπάτροβιτς, Παπούλης.

Άλλη μια τριάρα η Καλλιθέα

Με νίκη και τριάρα έκλεισε τη φετινή σεζόν η Καλλιθέα η οποία επικράτησε 3-1 των Χανίων στο "Ελ Πάσο". Ο Κυνηγόπουλος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 23' με κεφαλιά ενώ ο Μάλτσι στο 44' με κεφαλιά επίσγς έγραψε το 2-0.

Η ομάδα των Χανίων κατάφερε να μειώσει στο 67' με σουτ του Φόμπι αλλά στο επόμενο λεπτό ο Μουνιέ με εκτέλεση πέναλτι πέτυχε ένα ακόμη γκολ τη φετινή σεζόν για να σημειώσει το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Καλλιθέα (Βόκολος): Πάντος, Ρώσση (60′ Τσιντώνης), Κύργιας (46′ Ευαγγέλου), Μπουλούλης, Χατζηδίμπας, Βασιλούδης, Σαντάνα, Μουνιέ, Κυνηγόπουλος, Μανθάτης, Μάλτσι (60′ Ντιμίτριους).

Χανιά (Παπαδόπουλος): Κατσιμήτρος, Φόμπι, Ζιούλης, Πατάπης, Νικόλης, Μασούρας, Παναγιωτούδης, Τριανταφυλλάκος (64′ Κολλάς), Βασιλόγιαννης, Παράνο (25′ λ.τ Κόλα), Μπαΐροβιτς.

Πανεύκολα η Ιεράπετρα

Πολύ εύκολο έργο είχε η Ιεράπετρα που κέρδισε 5-1 τη Ζάκυνθο σε ένα ματς όπου εκτός από τα πέντε γκολ με σκόρερ τους τους Άντερέγκεν, Βουό και Μεσσιδόρο είχε και πολλές ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα.

Ο Αντερέγκεν άνοιξε το σκορ στο 2' για να ακολουθήσουν δύο τέρματα από τον Βουό με σουτ και κεφαλιά αντίστοιχα στο 10' και στο 20' ενώ ο Μεσσιδόρο στο 23' έγραψε το 4-0. Η Ζάκυνθος μείωσε με τον Ελ Γκανάσι στο 58' και δύο λεπτά αργότερα ο Αντερέγκεν έγραψε το τελικό 5-1.

ΟΦ Ιεράπετρας (Βεργέτης): Καραγκιόζης, Κοντοές, Τορίμπιο, Ντέτλερ, Κατάλντι, Μπενίτεζ (61′ Καλλιτσουνάκης), Λεμονής (71′ Καραμπέκος), Μεσσιδόρο, Μούλερ (71′ Κόκας), Αντερέγκεν (81′ Ψάνης), Βουό (46′ Χιμένεθ).

Ζάκυνθος (Γουσέτης): Μπαρμπόπουλος, Κολεύρης (46′ Σπίρι), Ζε Εσόνο, Ηλιού, Νικολακόπουλος, Σουρμπής, Λάμπογλου, Παναγιωτόπουλος (46′ Κάρδαρης), Κάμερον, Κοναγκάγια, Ελ Γκανάσι.

Ρόδος-Καραϊσκάκης, δεν διεξήχθη

Το παιχνίδι στο "νησί των ιπποτών" ανάμεσα στη Ρόδο και την ΑΕ Καραϊσκάκης δεν διεξήχθη αλλά οι γηπεδούχοι κατέβασαν κανονικά ενδεκάδα ώστε να μην μηδενιστούν και αναγκαστούν να πέσουν δύο κατηγορίες.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ATHENS KALLITHEA ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ