SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Ανοικτό το ενδεχόμενο αναβολής του Παναθηναϊκός Β' - ΑΕΚ Β' λόγω διεθνών

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Κηφισιά
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Κηφισιά PHOTO CREDITS: INTIME

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Β' με την ΑΕΚ Β' μπορεί να έχει οριστεί για την προσεχή Κυριακή (14/11), ωστόσο είναι πολύ πιθανό να αναβληθεί μετά από επιθυμία των φιλοξενούμενων λόγω διεθνών στις εθνικές ομάδες.

Η Super League 2 ανακοίνωσε το πρόγραμμα για τη δεύτερη αγωνιστική, ορίζοντας για την προσεχή Κυριακή (14/11) το παιχνίδι του Παναθηναϊκού Β' με την ΑΕΚ Β' στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και όχι στον Ασπρόπυργο που είναι η έδρα που έχει δηλώσει το τριφύλλι.

Ωστόσο το παιχνίδι είναι στον αέρα και η αναβολή του είναι αρκετά πιθανή και αυτό έχει να κάνει μετά από αίτημα που έχει καταθέσει η ΑΕΚ λόγω της παρουσίας διεθνών της στην Εθνική Ελλάδας και συγκεκριμένα την Ελπίδων και τη Νέων.

Η οριστική απόφαση ακόμα δεν έχει παρθεί και είναι πιθανό να υπάρξει επικοινωνία σε ανώτερο επίπεδο των στελεχών των δύο ομάδων με στόχο να υπάρξει οριστική απόφαση.

Συγκεκριμένα η ΑΕΚ ουσιαστικά έχει έναν παίκτη στην Ελπίδων και δύο στη Νέων, χωρίς να υπολογίζουμε και αυτούς της Εθνικής Ανδρών που έχουν δικαίωμα να παίξουν με την ΑΕΚ Β'.

Άρα στο σύνολο οι φιλοξενούμενοι έχουν τρεις ποδοσφαιριστές δεδομένα από την ΑΕΚ Β' και τρεις κατά συνθήκη και ο ΚΑΠ δίνει το δικαίωμα στην Ένωση να αιτηθεί την αναβολή της αναμέτρησης.

Βέβαια και στον Παναθηναϊκό είχαν διεθνείς ποδοσφαιριστές σε Ελπίδων και Νέων, και μάλιστα κατά έναν περισσότερο απ' όσους έχει η ΑΕΚ αλλά δεν είχαν προβεί σε αντίστοιχο αίτημα καθώς επιθυμία τους ήταν να αγωνιστούν και να μην χάσουν ένα ακόμη ματς και πάει και άλλο πίσω το πρόγραμμα.

Πόσο μάλλον από τη στιγμή που τόσο ο Παναθηναϊκός Β' όσο και η ΑΕΚ Β' δεν διεκδικούν το πρωτάθλημα στη Super League 2 και τα παιχνίδια αυτά έχουν περισσότερο εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Για αυτό και το όλο θέμα έχει πάρει διαστάσεις και ακόμα οι δύο ομάδες είναι σε συζητήσεις αν και κατά μεγάλο ποσοστό το παιχνίδι της Κυριακής θα αναβληθεί.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ