SUPER LEAGUE 2

Super League 2: Αναβλήθηκε το Καλλιθέα - Επισκοπή λόγω κορονοϊού

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Καλλιθέας με την Επισκοπή
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Καλλιθέας με την Επισκοπή INTIME

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Καλλιθέα και την Επισκοπή στο "Ελ Πάσο" αναβλήθηκε λόγω κροσυμάτων κορονοϊού στους γηπεδούχους. Το ίδιο είχε συμβεί και στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής της Καλλιθέας, με τη Ρόδο.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Καλλιθέα και την Επισκοπή αναβλήθηκε, λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου.

Υπενθυμίζεται ότι η Καλλιθέα δεν ταξίδεψε στη Ρόδο για την αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα για τον ίδιο λόγο, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Super League 2. Αυτή είναι η τέταρτη αναμέτρηση της κατηγορίας που αναβάλλεται, λόγω κορονοϊού, καθώς έχουν αναβληθεί δύο παιχνίδια του Αστέρα Βλαχιώτη (ΑΕΚ Β' και Καλαμάτα).

Η ανακοίνωση της Επισκοπής: "Αναβλήθηκε οριστικά η αναμέτρηση που ήταν να διεξαχθεί για την 8η αγωνιστική στο “Ελ Πάσο” ανάμεσα στην Καλλιθέα και την Επισκοπή μας.

Η ομάδα μας ενημερώθηκε πριν από λίγο (Δευτέρα, 13/12) από την διοργανώτρια αρχή ότι δεν θα κάνει το ταξίδι για την Αθήνα αφού στην ομάδα της ΠΑΕ Καλλιθέας υπάρχουν κρούσματα covid-19.
Η ομάδα μας αναμένει από την Επιτροπή πρωταθλήματος της SL2 τον νέο ορισμό ημερομηνίας για το παιγνίδι της 8ης αγωνιστικής.
Η ΚΕΔ/ΕΠΟ είχε ορίσει διαιτητές (βλ. σχετ. θέμα) ωστόσο έπειτα από λίγες ώρες τα ονόματα διαιτητών του αγώνα κατέβηκαν από τους πίνακες λόγω της αναβολής
".

TAGS SUPER LEAGUE 2 ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ