SUPER LEAGUE 2

Super League 2 - Α' όμιλος: Νέα γκέλα η ΑΕΛ, σεφτέ στα τρίποντα η Νίκη Βόλου

Super League 2 - Α' όμιλος: Νέα γκέλα η ΑΕΛ, σεφτέ στα τρίποντα η Νίκη Βόλου
INTIME SPORTS

Η ΑΕΛ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Μακεδονικού, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Πρώτο τρίποντο για τη Νίκη Βόλου, ενώ σημαντική νίκη πέτυχε και η Κοζάνη.

Ξανά μακριά από τις νίκες έμεινε η ΑΕΛ στη Super League 2, καθώς αυτή τη φορά αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Μακεδονικό στο AEL FC Arena για την πέμπτη αγωνιστική.

Το τελικό σκορ διαμόρφωθηκε στο δεύτερο μέρος. Οι βυσσινί προηγήθηκαν στο 49' με τον Ηλιάδη και ο Τσαμούρης διαμόρφωσε το τελικό σκορ για τους Θεσσαλονικείς.

ΑΕΛ: Σουλούκος, Καλουτσικίδης (79′ Θ. Παπαγεωργίου), Μαϊδανός (57′ λ.τ Παπαδόπουλος), Ηλιάδης, Στάμου, Πλέγας, Αντράντα (79′ Νίνο), Πεντρόσο, Μαυριάς, Κοσσονού (79′ Οτορμίν), Όγκμποε (62′ λ.τ Κ. Παπαγεωργίου).

Μακεδονικός: Γουναρίδης, Προβυδάκης (73′ Χασάνογλου (80′ λ.τ Σανγκινέτι), Σαραγιώτης, Τσαμούρης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Χάσεκ, Λεωνιδόπουλος (31′ λ.τ Μελετίδης), Ραμίρεζ (73′ Μπουλάτοβιτς), Ζαφειράκης,

Πρώτοι βαθμοί για τη Νίκη Βόλου

Η Νίκη Βόλου πέρασε από το Πολύκαστρο σε ένα παιχνίδι που δεν κύλησε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς άγνωστοι έκοψαν τα οριζόντιο δοκάρια, ωστόσο η ζημιά επιδιορθώθηκε και το παιχνίδι διεξήχθη κανονικά.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο τρίτο λεπτό με τον Αμπουντού. Ο Τζιώρας με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 στο 5' και στο 20' έφερε τούμπα το ματς. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε για την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ο Γαβριηλίδης στο 61ο λεπτό.

Η Κοζάνη έπιασε τον Λεβαδειακό στην κορυφή

Η Κοζάνη ξεπέρασε το εμπόδιο της Αναγέννησης Καρδίτσας, επικρατώντας 1-0. Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Άγγελου Διγκόζη πέτυχε ο Σπύρος Νάτσος με εύστοχο χτύπημα πέναλι στο 69ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Σαλαμούρα.

Η Κοζάνη έφτασε τους εννιά βαθμούς με δύο παιχνίδια περισσότερα από τον Λεβαδειακό που παίζει αύριο εκτός έδρας με τον Καμπανιακό.

Κοζάνη: Μπογκντάνοβιτς, Πάνος (62′ Ψάλτης), Κοροβέσης, Ίτσιος, Τσιμπούκας, Αναστασόπουλος, Νάτσος, Σιατραβάνης, Καλλέργης, Ποζατζίδης, Γραμμένος.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Τσέλιος, Ντουμάνης, Ανδρικόπουλος, Γκόλιας, Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Κοζορώνης, Σαλαμούρας, Ξύδας, Κέρθι, Βερνάρδος.

Το πρόγραμμα της πέμπτης αγωνιστικής στον Α' όμιλο

  • ΠΑΟΚ Β' - Αιολικός 0-0
  • Κοζάνη - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0
  • Απόλλων Πόντου - Νίκη Βόλου 1-3
  • ΑΕΛ - Μακεδονικός 1-1
  • Καμπανιακός - Λεβαδειακός (23/10, 16:00)
  • Αλμωπός - Ηρακλής δ.δ.
  • Ρεπό: ΑΕΚ Β'

Η βαθμολογία

  • Η Αναγέννηση Καρδίτσας τιμωρήθηκε με αφαίρεση πέντε βαθμών
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ