SUPER LEAGUE 2

Super League 2 - A' όμιλος: Εξάρα ο ΠΑΟΚ Β', κορυφή και ο Πανσερραϊκός

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ Β' πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ Β' πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας INTIME

Ο ΠΑΟΚ Β' είχε εύκολο έργο κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας επικρατώντας με 6-1, ενώ έχει ως συγκάτοικο στην κορυφή τον Πανσερραϊκό που νίκησε τον Απόλλωνα Πόντου 2-0. Η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε στο 90+8' με πέναλτι του Κοζορώνη.

Ο ΠΑΟΚ Β' συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στον Α' όμιλο της Super League 2, καθώς ξεπέρασε το εμπόδιο και του Απόλλωνα Λάρισας επικρατώντας με 6-1.

Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία ήταν καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος, όπου πήραν προβάδισμα πέντε τερμάτων. Ο Μιχαηλίδης στο 16' με απευθείας εκτέλεση φάουλ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα στο 16'. Τρία λεπτά μετά σκόραρε ο Κουαλιάτα το 2-0 και στο 29' ο Γκορντεζιάνι με ψαλιδάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού τρία λεπτά νωρίτερα σταμάτησε στο δοκάρι.

Τη σκυτάλη των γκολ πήρε ο Χατζηστραβός που σκόραρε αρχικά στο 35' και στο 45+1' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν απλά στη μείωση του σκορ στο 52ο λεπτό με τον Σάββα Σιατραβάνη, με τον Μπράντονιτς να διαμορφώνει το τελικό σκορ κάνοντας το 6-1.

ΠΑΟΚ Β': Μοναστηρλής, Σελιμάι (73′ Γιαξής), Τασιούρας (46′ Τσοπούρογλου), Μιχαηλίδης, Μορικέλι, Μελετίδης, Γρόσδης, Σμυρλής (60′ Μπράντονιτς), Κουαλιάτα, Χατζηστραβός (46′ Σπυράκος), Γκορντεζιάνι (60′ Τζίμας).

Απόλλων Λάρισας: Οικονομόπουλος (75′ λ.τ Μπακαρός), Κοτσιανούλης, Ντουλγκέροφ, Διβανές, Αυλωνίτης, Ποτόσογλου, Μπαλογιάννης, Μπεκιαρίδης, Κλιγγόπουλος, Χουμόλι, Σιατραβάνης.

Διπλό κορυφής για τον Πανσερραϊκό

Συγκάτοικος του ΠΑΟΚ Β' στην κορυφή παρέμεινε και ο Πανσερραϊκός, ο οποίος επικράτησε του Απόλλωνα Πόντου εκτός έδρας με 2-0.

Οι σκόρερ της ομάδας του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν ο Χιτσάμ Κανίς που έδωσε το προβάδισμα στο σκορ στο 45' με κεφαλιά, ενώ στο 83ο λεπτό ο Σαϊντ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ο Πανσερραϊκός παραμένει στην κορυφή, ενώ ο Απόλλων Πόντου παραμένει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Απόλλων Πόντου: Πίτκας, Μουμίν (46′ Αραβίδης), Καλαϊτζίδης, Αμπουντού, Κωστίκα, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Μπελεβώνης (68′ Δαλιανόπουλος), Ντιαλόσι, Λαμπίρης (86′ Πάτι), Εσαλό.

Πανσερραϊκός: Γιαννίκογλου, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Ζέρης, Πεταυράκης (79′ Δεληγιαννίδης), Σιόντης (73′ Σοφιανός), Θυμιάνης, Μούργος (79′ λ.τ Μασκανάκης), Στίνα, Κανίς, Κατσαντώνης (68′ Σαΐντ).

Η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε στις καθυστερήσεις

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έδωσε για πρώτη φορά φέτος παιχνίδι στη φυσική της έδρα για τη Super League 2 και το συνδύασε με νίκη επί του Ηρακλή, επικρατώντας 1-0 στις καθυστερήσεις. Το χρυσό γκολ πέτυχε ο Βαλάντης Κοζορώνης στο 90+8' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ενώ σε αυτή τη φάση αποβλήθηκε ο Μάρκος Βελλίδης με απευθείας κόκκινη στο 90+6'.

Οι Θεσσαλοί διατήρησαν τη διαφορά στον ένα βαθμό από ΠΑΟΚ Β' και Πανσερραϊκό, ενώ ο Ηρακλής παρέμεινε στους 11 βαθμούς.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Αναστασόπουλος, Σταμόπουλος, Αλιατίδης (6′ λ.τ Γκόλιας), Σκόνδρας, Κοζορώνης, Λαγός (69′ Κάρδαρης), Γιάκος, Βερνάρδος, Αθανασιάδης, Μπάλλας.

Ηρακλής: Βελλίδης, Πανάγου, Βιτλής, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Νταμιάν (89′ Δόρης), Πατράλης, Μανουσάκης (57′ Τότσκα), Άλεξιτς (71′ Μελούνοβιτς), Τομάς (89′ Κουντουριώτης), Γιουμπιτάνα.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

  • Αναγέννηση Καρδίτσας - Ηρακλής 1-0
  • Απόλλων Πόντου - Πανσερραϊκός 0-2
  • ΠΑΟΚ Β' - Απόλλων Λάρισας 6-1
  • 04/01 ΑΕΛ - Παναθηναϊκός Β'
  • 04/01 Ηρακλής Λάρισας - Θεσπρωτός
  • 04/01 Διαγόρας - Αλμωπός
  • 05/01 Βέροια - Μακεδονικός
  • Ρεπό: Νίκη
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ