STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Super League 1: Αντιπαράθεση για τα τηλεοπτικά μετά την πρόταση Αλαφούζου

ΔΣ SUPERLEAGUE ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΔΣ SUPERLEAGUE ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου για να έχουν όλες οι ομάδες τηλεοπτικό συμβόλαιο στο ξεκίνημα του επόμενου πρωταθλήματος, η Super League ΤV και οι αντιδράσεις που υπήρξαν.

Στη σημερινή (3/8) τηλεδιάσκεψη της Super League 1, υπήρξε έντονη αντιπαράθεση για τα τηλεοπτικά μετά την πρόταση που κατέθεσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος έκανε λόγο για τηλεοπτική κατοχύρωση των ομάδων στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος. Με λίγα λόγια, να έχουν όλες οι ομάδες τηλεοπτικό συμβόλαιο, αν και αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να... αποφασιστεί από τις ίδιες, αλλά από την αγορά και τη ζήτηση που θα υπάρχει.

Οι Ολυμπιακός, Άρης και ΑΕΛ δεν συμφώνησαν με την πρόταση, έτσι όπως αυτή κατατέθηκε, εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους σε όσα ειπώθηκαν από τον ισχυρό άνδρα του τριφυλλιού, ενώ υπήρξε και μια λεκτική αντιπαράθεση για το θέμα ανάμεσα στον Τάκη Αγραφιώτη, εκπρόσωπο των Πειραιωτών και τον Μάκη Γκαγκάτση του ΠΑΟΚ.

"Υπάρχουν ρήτρες στα συμβόλαιά μας, πώς θα συζητήσουμε και θα ψηφίσουμε κάτι τέτοιο", αναφέρθηκε από τον Τάκη Αγραφιώτη, ο οποίος βλέποντας τον εκπρόσωπο του Δικεφάλου να συμπράττει με τον Παναθηναϊκό, σχολίασε ακόμα: "Το πρωτάθλημα αρχίζει 12 Σεπτεμβρίου. Εχουμε μπροστά μας πάνω από ένα μήνα για συζητήσεις με τα κανάλια. Ας δούμε τι θα γίνει στα ραντεβού που έχετε να κάνετε. Πάντως, εδώ γίνονται αλλοπρόσαλλα πράγματα".

Ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε λόγο και για δημιουργία... Super League ΤV μελλοντικά, ώστε ο συνεταιρισμός να ελέγχει μόνος του τα δικαιώματα και την εικόνα του, ενώ τόνισε ακόμα πως "ο μόνος ενδιαφερόμενος είναι η NOVA. Η COSMOTE δεν ενδιαφέρεται για το πρωτάθλημα".

Όπως ανέφερε στη συνεδρίαση, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού θα επιδιώξει και την ανάμειξη της ΕΡΤ στο φετινό πρωτάθλημα, αναφέροντας πως θα έχει άμεσα συνάντηση με κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος.

Η Λίγκα έκανε λόγο στην ανακοίνωσή της για "βούληση και πεποίθηση του περί της ανάγκης ύπαρξης τηλεοπτικών συμβολαίων για όλες τις ομάδες προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά και υπό συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού το επικείμενο πρωτάθλημα", όπερ σημαίνει πως όλες θέλουν να έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσουν μόνο τα κανάλια που θα εκφράσουν ενδιαφέρον.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ