SUPER LIG

Süper Lig: Το γκολ του Μπακασέτα έφερε την ανατροπή για την Τράμπζονσπορ κόντρα στον Κολοβέτσιο

 Süper Lig: Το γκολ του Μπακασέτα έφερε την ανατροπή για την Τράμπζονσπορ κόντρα στον Κολοβέτσιο
TWITTER

Η Τράμπζπονσπορ έκανε την ανατροπή με 2-1 στο ντέρμπι με αντίπαλο την Καϊσέρισπορ του Δημήτρη Κολοβέτσιου και τον Τάσο Μπακασέτα να δείχνει το δρόμο με το πέναλτι της ισοφάρισης. Ήττες για Στέλιο Κίτσιου και Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Ο ελληνικός "εμφύλιος" στην αναμέτρηση της Καϊσέρισπορ και της Τράμπζονσπορ είχε νικητές τους φιλοξενούμενους, ύστερα από ανατροπή. Το 2-1 για την 8η αγωνιστική της Süper Lig είχε ως ήρωα και τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης.

Ο Έλληνας επιθετικός εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι στο 78' και ισοφάρισε σε 1-1 το γκολ του Μάριο Γκαβράνοβιτς από το 1ο ημίχρονο. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ουμούτ Μποζόκ έκανε την ανατροπή, με την Τράμπζονσπορ να σκαρφαλώνει στον πίνακα της βαθμολογίας.

Για τους γηπεδούχους αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Μπακασέτας αντικαταστάθηκε στο 88' κι ο Μανώλης Σιώπης στο 64'.

Στην Άγκυρα, η Ανκαραγκιουτσιού συνέχισε τις χαμηλές πτήσεις και ηττήθηκε 1-2 από την πρωτοπόρο Μπασακσεχίρ. Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έμεινε στον πάγκο για τους γηπεδούχους.

Στο "Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν", η Κασίμπασα επικράτησε με 1-0 της Γκαζιαντέπ και την προσπέρασε στο βαθμολογικό πίνακα. Ο Στέλιος Κίτσιου αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους, που παραμένουν χωρίς νίκη ύστερα από το 3/3 του Αυγούστου.

TAGS SUPER LIG ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ