SUPER LIG

Süper Lig: Πόλεμος με δηλώσεις και VIDEO των Γαλατάσαραϊ και Ικάρντι με Φενέρμπαχτσε και Τζέκο για το μαυρισμένο μάτι του Αργεντινού

Το μελανιασμένο μάτι του Μάουρο Ικάρντι
Το μελανιασμένο μάτι του Μάουρο Ικάρντι PRINT SCREEN

Γαλατάσαραϊ και Μάουρο Ικάρντι ζήτησαν εξηγήσεις για το μαυρισμένο μάτι του Αργεντινού και η Φενέρμπαχτσε με τον Έντιν Τζέκο απάντησαν μία ημέρα μετά, έπειτα από το επεισοδιακό Kıtalararası Derbi της Κυριακής.

Πλούσιο είναι το τρίτο ημίχρονο του Kıtalararası Derbi μεταξύ της Γαλατάσαραϊ και της Φενέρμπαχτσε, που έχουν επιδοθεί σε πόλεμο ανακοινώσεων, στον οποίο έχουν εμπλακεί και δύο... μόνιμοι αντίπαλοι, ο Μάουρο Ικάρντι και ο Έντιν Τζέκο.

Το ντέρμπι έληξε ισόπαλο δίχως τέρματα την Κυριακή κι έτσι οι δύο γίγαντες της Süper Lig παραμένουν ισόβαθμοι στην κορυφή της βαθμολογίας, στη σπουδαία μάχη τίτλου που δίνουν.

Το μαυρισμένο μάτι του Ικάρντι που έκανε τον γύρο του κόσμου αμέσως μετά τον αγώνα όμως προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις και από τις δύο πλευρές.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η "τσιμπόμ" εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κατηγορούσε τους διαιτητές ότι κανείς δεν είδε το χτύπημα στον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας με δώδεκα γκολ, ενώ ο ίδιος ο Αργεντινός επιθετικός ανέβασε στο Instagram τη φωτογραφία του με το μαυρισμένο μάτι. Μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής έκανε νέο ποστ με φωτογραφίες σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, στο οποίο και η σύντροφός του, Γουάντα Νάρα, έχει βάψει με μαύρο το μάτι της για να μοιάζει με τον Ικάρντι.

Οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν ότι το χτύπημα στον Ικάρντι έγινε μέσα στην περιοχή από έναν αμυντικό της Φενέρμπαχτσε, χωρίς να καταλογιστεί πέναλτι.

Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν άμεσα στην αντεπίθεση, τόσο με ανακοίνωση όσο και με τοποθέτηση του έτερου πρώτου σκόρερ της κατηγορίας με δώδεκα γκολ και πρώην αντιπάλου του Ικάρντι στην μάχη των σκόρερ της Serie A, Έντιν Τζέκο.

Ο Βόσνιος φορ τοποθετήθηκε για το ζήτημα απαντώντας σε ποστάρισμα του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, υποστηρίζοντας ότι ο Ικάρντι τραυματίστηκε επειδή έπεσε πάνω στο κάθετο δοκάρι: "Ο τύπος χτύπησε το δοκάρι με το κεφάλι του και τον έβαλαν στο Instagram να κλαίει για πέναλτι. Κλασικό τους. Ντροπή. Σοβαρέψου Φαμπρίτσιο. Είσαι καλύτερος από αυτό".

Süper Lig: Πόλεμος με δηλώσεις και VIDEO των Γαλατάσαραϊ και Ικάρντι με Φενέρμπαχτσε και Τζέκο για το μαυρισμένο μάτι του Αργεντινού
IG


Η ίδια η Φενέρμπαχτσε έκανε retweet τη θέση της Γαλατάσαραϊ από την Κυριακή με το εξής σχόλιο: "Προσπαθώντας να θυματοποιηθείς για έναν παίκτη που χτύπησε το δοκάρι. Στη διάθεση του κοινού".

TAGS SUPER LIG ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ