SUPER LIG

Süper Lig: Ο Μπακασέτας έστειλε την Τράμπζονσπορ στην κορυφή με μία γκολάρα και ένα πέναλτι

Ο Τάσος Μπακασέτας της Τράμπζονσπορ πανηγυρίζει με τον Άντονι Νουακαέμε γκολ κόντρα στη Μόλντε για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League 2021-2022 στο "Μέντικαλ Παρκ", Τραπεζούντα | Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021
Ο Τάσος Μπακασέτας της Τράμπζονσπορ πανηγυρίζει με τον Άντονι Νουακαέμε γκολ κόντρα στη Μόλντε για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League 2021-2022 στο "Μέντικαλ Παρκ", Τραπεζούντα | Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 © 2021 ASSOCIATED PRESS

Ο Τάσος Μπακασέτας βρήκε δίχτυα με υπέροχο μακρινό σουτ και με πέναλτι στη νίκη της Τράμπζονσπορ κόντρα στην Καϊσέρισπορ του Δημήτρη Κολοβέτσιου. Στην κορυφή της βαθμολογίας η ομάδα της Τραπεζούντας.

Ο Τάσος Μπακασέτας συνεχίζει την εξαιρετική πορεία του στην Τράμπζονσπορ και με τα γκολ που σημείωσε στην εκτός έδρας νίκη επί της Καϊσέρισπορ με 2-1 για την 8η αγωνιστική την έφερε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στη Süper Lig.

Ο Έλληνας διεθνής άνοιξε το σκορ στον αγώνα με εκπληκτικό μακρινό σουτ, με την μπάλα να παίρνει τόσα φάλτσα ώστε να ξεγελάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Εμρά Μπασάν στο 41, όμως ο Μπακασέτας είχε ξανά τη λύση.

Στο 60ό λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει ο 28χρονος επιθετικός. Αυτό ήταν το 5ο τέρμα του στη σεζόν και εκτός από την 1η θέση στο βαθμολογικό πίνακα που απολαμβάνει (περιμένοντας το κυριακάτικο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε), είναι στην κορυφή και του πίνακα των σκόρερ της κατηγορίας.

Στην αναμέτρηση αγωνίστηκαν ακόμα δύο Έλληνες και μάλιστα ως βασικοί. Για τους νικητές ο Μανώλης Σιώπης έπαιξε 56 λεπτά, ενώ για τους ηττημένους ο Δημήτρης Κολοβέτσιος έβγαλε το 90λεπτο.

Η βαθμολογία της Süper Lig


TAGS SUPER LIG ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ