LIGUE 1

Στρασμπούρ - Παρί 3-3: Ο Κάτσι στο 90+2' υποχρέωσε σε ακόμη μία ισοπαλία τους πρωταθλητές

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Στρασμπούρ με την Παρί
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Στρασμπούρ με την Παρί © 2022 JEAN-FRANCOIS BADIAS/AP IMAGES

Η Στρασμπούρ πήρε την ισοπαλία με 3-3 απέναντι στην πρωταθλήτρια Παρί. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 1-3, ωστόσο στο 90+2' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Κάτσι και υποχρέωσαν σε ακόμη μία γκέλα τους πρωταθλητές.

Η Παρί την περασμένη αγωνιστική εξασφάλισε με ισοπαλία και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Ligue 1. Λίγες μέρες αργότερα οι Παριζιάνοι φιλοξενήθηκαν από την Στρασμπούρ στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος και υπέπεσαν σε ακόμη μία γκέλα, αφού ήρθαν ισόπαλοι 3-3.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα. Ο Περάν έψαξε στην πλάτη της άμυνας της Παρί τον Γκαμεϊρό, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά. Έκανε το σουτ, ο Ντοναρούμα ακούμπησε την μπάλα, αλλά δεν έδιωξε και κατέληξε στα δίχτυα.

Πριν από το τέλος του πρώτου μέρους, η ομάδα του Ποτσετίνο μπόρεσε να ισοφαρίσει. Έπειτα από λάθος πάσα του Περάν, η Παρί έτρεξε στην κόντρα. Ο Νεϊμάρ τροφοδότησε ωραία τον Νεϊμάρ στα αριστερά, εκείνος πάτησε στην περιοχή, πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Σελς για το 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή στο β' μέρος. Στο 64' ο Εμπαπέ έσπασε ωραία την μπάλα από τα αριστερά της περιοχής στον Χακίμι, ο οποίος πέτυχε το 2-1. Ο Εμπαπέ κατάφερε να σκοράρει το δεύτερο του γκολ στο 68' νικώντας τον Σελς από θέση τετ α τετ. Η Στρασμπούρ ξαναμπήκε στο παιχνίδι με αυτογκόλ του Βεράτι. Η Στρασμπουρ επέστρεψε στο 90+2' με ωραίο πλασέ του Κάτσι, έπειτα από σέντρα του Λιέναρντ.

ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡ: Σελς, Λιέναρντ, Ντζίκου, Νιαμσί, Περάν, Γκιλμπέρ, Μπελεγκάρντ, Πρσίτς, Τόμασον, Γκαμεϊρό, Αγιόρκ

ΠΑΡΙ: Ντοναρούμα, Μαρκίνιος, Ράμος, Κιμπεμπέ, Χακίμι, Βεράτι, Περέιρα, Μπερνάτ, Μέσι, Εμπαπέ, Νεϊμάρ

Το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

TAGS LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ