ΙΤΑΛΙΑ

Στραματσόνι: "Όταν οι αντίπαλοι παίζουν ανοιχτά, η Ίντερ είναι εντυπωσιακή"

Στραματσόνι: "Όταν οι αντίπαλοι παίζουν ανοιχτά, η Ίντερ είναι εντυπωσιακή"
EUROKINISSI

Την άποψη πως η Ίντερ παίζει το μεγαλύτερο κομμάτι της φετινής σεζόν στα παιχνίδια που έρχονται με Πόρτο και Γιουβέντους εξέφρασε ο Αντρέα Στραματσόνι, με τον άλλοτε προπονητή του Παναθηναϊκού να είναι αισιόδοξος για τους νερατζούρι.

Την περασμένη Κυριακή η Ίντερ υπέστη ένα σοκ χάνοντας με 2-1 από την Σπέτσια εκτός έδρας, για την 26η αγωνιστική της Serie A, ωστόσο το αποτέλεσμα αυτό δεν ήταν αρκετό για να κλονίσει την πίστη του Αντρέα Στραματσόνι για τους Μιλανέζους.

Ο άλλοτε προπονητής των Μιλανέζων και του Παναθηναϊκού και νυν τηλεσχολιαστής, παραχώρησε συνέντευξη την Δευτέρα στην "Gazzetta dello Sport" και σε αυτή δεν έκρυψε την αισιοδοξία του όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα δύο προσεχή ματς της Ίντερ απέναντι σε Πόρτο (η ρεβάνς του 1-0 υπέρ των νερατζούρι για τη φάση των "16" του Champions League) και Γιουβέντους (για το πρωτάθλημα).

"Τώρα ο κόσμος της Ίντερ θα πρέπει να αγκαλιάσει την ομάδα, το να πάρει το εισιτήριο για τις οκτώ καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη θα είναι κάτι το σημαντικό για το μέλλον.

Επιπλέον, αν νικήσεις την Γιουβέντους, μπορείς να κλειδώσεις τη θέση σου στο νέο Champions League", τόνισε αρχικά ο "Στράμα", για να προσθέσει με νόημα:

"Είμαι πεπεισμένος πως η Ίντερ βολεύεται να δίνει αγώνες όπου ο αντίπαλος παίζει ανοιχτά, όπως για παράδειγμα απέναντι στην Νάπολι ή στην Μπαρτσελόνα, ή σε ντέρμπι.

Σε αυτά τα ματς η Ίντερ ήταν πάντα εδώ και με εντυπωσιάζει. Για αυτό το λόγο είμαι εξαιρετικά αισιόδοξος ενόψει της ρεβάνς με την Πόρτο".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΙΝΤΕΡ ΠΟΡΤΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ