BUNDESLIGA

Στουτγκάρδη - Άουγκσμπουργκ 2-1: Επέστρεψε στις νίκες η ομάδα του Μαυροπάνου με μπροστάρη τον Κάλαϊτζιτς

Stuttgart's Philipp Forster, left, celebrates scoring with teammate Sasa Kalajdzic during the Bundesliga soccer match between FC Union Berlin and VfB Stuttgart at Stadion An der Alten Forsterei, in Berlin, Saturday April 17, 2021. (John Macdougall/Pool via AP)
Stuttgart's Philipp Forster, left, celebrates scoring with teammate Sasa Kalajdzic during the Bundesliga soccer match between FC Union Berlin and VfB Stuttgart at Stadion An der Alten Forsterei, in Berlin, Saturday April 17, 2021. (John Macdougall/Pool via AP) @ 2021 JOHN MACDOUGALL/ASSOCIATED PRESS

Η Στουτγκάρδη επικράτησε της Άουγκσμπουργκ εντός έδρας με 2-1, με τον Σάσα Κάλαϊτζιτς να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ και να μοιράζει την ασίστ στο πρώτο. Βασικός ο Μαυροπάνος, που αντικαταστάθηκε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου.

Η Στουγκάρδη υποδέχθηκε την Άουγκσμπουργκ για την 32η αγωνιστική της Bundesliga, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-1, χάρη στα τέρματα των Φόρστερ (11') και Κάλαϊτζιτς στο 79', με τον Νιντερλέχνερ να ισοφαρίζει προσωρινά στο 59'.

Πλέον η Στουτγκάρδη είναι στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 42 βαθμούς, με την Άουγκσμπουργκ να παραμένει στους 33, έχοντας τρεις βαθμούς περισσότερους από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν στην κατοχή τους για περισσότερη ώρα, ωστόσο πιο επικίνδυνοι ήταν οι αντίπαλοί τους, καθώς δημιούργησαν περισσότερες τελικές στην αντίπαλη εστία. Οι παίκτες του Βάιντσιρλ θα μπορούσαν να βρουν δίχτυα, ωστόσο ήταν απρόσεκτοι στην τελική προσπάθεια.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ με τον Φόρστερ στο 11'. Ο Κάλαϊτζιτς έκανε τη σέντρα στην περιοχή και ο 26χρονος Γερμανός εκτέλεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα με ωραίο τελείωμα.

Στην επανάληψη η Άουγκσμπουργκ πήρε πλήρως τα ηνία του παιχνιδιού, καθώς πλέον ήταν πίσω στο σκορ και κυνηγούσε να βρει κάποιο γκολ, έστω της ισοφάρισης.

Ο Όξφορντ προειδοποίησε στο 52' με μια ωραία κεφαλιά, με τον Μπρέντλου να δείχνει για μια ακόμα φορά τα αντανακλαστικά του. Επτά λεπτά μετά στο 59' βρήκαν δίχτυα, με τον Ναιντερλέχνερ. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR, ωστόσο το γκολ μέτρησε κανονικά.

Η ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου, ο οποίος ξεκίνησε ως βασικός στην αναμέτρηση αλλά αντικαταστάθηκε από τον Καράζορ στο 46', ανέκτησε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ, με τον Κάλαϊτζιτς αυτή τη φορά να αλλάζει ρόλο και από δημιουργούς να γίνεται σκόρερ.

O 23χρονος Αυστριακός επιθετικός συνδυάστηκε όμορφα με τον Τσουρλίνοφ και με ωραία κεφαλιά έβαλε την ομάδα του εκ νέου μπροστά στο σκορ, το οποίο έμελλε να παραμείνει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Στουτγκάρδη: Μπρέντλοου, Μαυροπάνος (46' Καραζόρ), Αντόν, Καμπφ, Μάσιμο (22' Κουλιμπαλί), Κλέμεντ (85' Κλέμεντ), Έντο, Σόσα, Φόρστερ, Ντινταβί (64' Τσουρλίνοφ), Κάλαϊτζιτς

Άουγκσμπουργκ: Γκικεβίτς, Γκάμνι, Όξφορντ, Γκουβελέου, Ιάγκο (83΄Πέντερσεν), Ρίχτερ (76' Μπένες), Μοράβεκ (68' Καλιγκιούρι), Κεντίρα, Βάργκας (68' Γένσεν), Νίντερλεχνερ, Χαν (83' Γκρέγκοριτς)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 32ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ BUNDESLIGA

7 Μαΐου

Στουτγκάρδη - Άουγκσμπουργκ 2-1

8 Μαΐου

Βέρντερ Βρέμης - Μπάγερ Λεβερκούζεν (16:30)

Βόλφσμπουργκ - Ουνιόν Βερολίνου (16:30)

Ντόρτμουντ - Λειψία (16:30)

Χόφενχαϊμ - Σάλκε (16:30)

Μπάγερν Μονάχου - Γκλάντμπαχ (19:30)

9 Μαΐου

Κολωνία - Φράιμπουργκ (14:30)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μάιντζ (16:30)

Χέρτα Βερολίνου - Αρμίνια Μπίλεφελντ (19:00)

Δείτε τη βαθμολογία της Bundesliga και των άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων

Photo Credits: © 2021 John Macdougall/Associated Press

TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ