Στου Ρέντη Ιμπαγάσα, Ντουντού και τραυματίες

Η Δευτέρα ήταν μέρα ξεκούρασης στον Ολυμπιακό, όχι όμως για όλους τους ποδοσφαιριστές, αφού εκτός από τους τραυματίες, στου Ρέντη πήγαν επίσης οι Ντουντού και Ιμπαγάσα.
Τα εύκολα ματς ανήκουν στο παρελθόν για τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς μπροστά τους έχουν δύο μεγάλα και δύσκολα παιχνίδια. Αρχικά με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (Σάββατο 12/2, 19:30) και έπειτα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.
Το ρεπό της Δευτέρας λοιπόν, ήταν ό,τι πρέπει για να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους οι “ερυθρόλευκοι” πριν ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα με τους “κίτρινους”.
Παρόλα αυτά, το Ρέντη δεν ήταν άδειο. Στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού βρέθηκαν οι τραυματίες όπου συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης, αλλά και οι Ιμπαγάσα και Ντουντού.
Ο Αργεντινός άσος μετέβη προκειμένου να κάνει ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Βραζιλιάνος έκανε ενδυνάμωση, προκειμένου να κερδίσει το χαμένο έδαφος και αν είναι όλο και πιο έτοιμος στις δύσκολες αναμετρήσεις που ακολουθούν. Μαζί τους ήταν και ο Γιάνης Παπαδόπουλος, ο οποίος έκανε προπόνηση.
Όσον αφορά τους παίκτες που ακολούθησαν προγράμματα αποκατάστασης, ο Ποτουρίδης ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και τρέξιμο στο γήπεδο, ο Ουρτάδο πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία, ασκήσεις στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Α. Παπαδόπουλος έκανε θεραπεία.