ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Στον πάγκο ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Γιουβέντους κόντρα στην Ουντινέζε

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση με τη Γιουβέντους απέναντι στην Πόρτο για το Champions League
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση με τη Γιουβέντους απέναντι στην Πόρτο για το Champions League © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε την 11άδα της για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Ουντινέζε (19:30, Cosmote Sports 2HD), με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βρίσκεται στον πάγκο. Φουντώνουν τα σενάρια αποχώρησής του.

Η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Ουντινέζε εκτός έδρας για την 1η αγωνιστική της Serie A (19:30, Cosmote Sports 2HD). Λίγη ώρα πριν απ' την έναρξη της αναμέτρησης ανακοινώθηκε η ενδεκάδα των "μπιανκονέρι" με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βρίσκεται στον πάγκο. Έτσι, ρίχνεται νερό στον μύλο των σεναρίων για την αποχώρησή του απ' το Τορίνο.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο ανέφερε με tweet πως ήταν απόφαση του CR7, καθώς ελπίζει να βρει μία λύση στην μεταγραφική αγορά τις επόμενες hμέρες. Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ακόμη κάποια επίσημη πρόταση για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ προς τη Γιουβέντους.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν απ' το παιχνίδι, ο Αλέγκρι είχε δηλώσει πάντως πως θα είναι διαθέσιμος στο παιχνίδι, ενώ τόνισε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο τού εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει.

Αναλυτικά η 11άδα της Γιουβέντους: Σέζνι, Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Μπονούτσι, Σάντρο, Κουαδράδο, Μπέντανκουρ, Ράμζεϊ, Μπερναρντέσκι, Ντιμπάλα, Μοράτα.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ