Στον Ολυμπιακό ο γιος του Τζιοβάνι

Ο γιος του Τζιοβάνι, Τζουλιάνο Λόμπο ντε Ολιβέιρα, θα ενταχθεί στην Β’ ομάδα του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Ο γιος του Τζιοβάνι, ο Τζουλιάνο Λόμπο ντε Ολιβέιρα, κινείται στα βήματα του πατέρα του. O 20χρονος Βραζιλιάνος μέσος (28/6/2006) θα αγωνιστεί με την δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού και θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, την οποία τίμησε ο “Τζίο”.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Τζουλιάνο θα αποκτηθεί από τους Πειραιώτες, ενώ την Παρασκευή (17/7) πέρασε από εργομετρικά, μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες των ερυθρόλευκων.
Ο Τζιοβάνι έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του Ολυμπιακού, έχοντας 208 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 97 γκολ. Με τους ερυθρόλευκους κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο.
Οι επισκέψεις του στην Ελλάδα είναι συχνές και πλέον αναμένεται να αυξηθούν λόγω του γιου του. Θυμίζουμε πως ο Τζιοβάνι είναι και πρέσβης του Ολυμπιακού στη Λατινική Αμερική.