VIRAL

Στον Καναδά χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του αιώνα

Στον Καναδά χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του αιώνα

Το παιχνίδι της Βαλούρ με τους Γουόντερερς για το πρωτάθλημα του Καναδά θα μείνει στην ιστορία για τη χαμένη ευκαιρία του Γουίλιαμ Άκιο.

Η Βαλούρ επιβλήθηκε εντός έδρας των Γουόντερερς (1-0) για το πρωτάθλημα του Καναδά. Αυτή είναι μια είδηση που -για τον πολύ κόσμο- ουδεμία σημασία έχει, δεδομένου πως πρόκειται για δύο ομάδες που δεν... ξέραμε μέχρι σήμερα. Τις μάθαμε όμως, χάρη στον Γουίλιαμ Άκιο, ο οποίος έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αιώνα, αστοχώντας προ κενής εστίας πάνω στη γραμμή (κυριολεκτικά).

Στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Αλεσάντρο Ρίτζι έκανε το πλασέ, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του αντίπαλου τερματοφύλακα και κατευθύνθηκε προς την ανυπεράσπιστη εστία. Την στιγμή όμως που οι γηπεδούχοι ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν το γκολ, ο Γουίλιαμ Άκιο σκέφτηκε να... βάλει το ποδαράκι του. Κι αντί να αφήσει την μπάλα να περάσει την γραμμή μετά το πλασέ του συμπαίκτη του, να την σπρώξει ο ίδιος στα δίχτυα.

Μόνο που ήταν τόσο άστοχος, που κατάφερε να διώξει την μπάλα πάνω από την γραμμή του τέρματος (για μερικά εκατοστά δεν είχε ήδη περάσει ολόκληρη) και να πετάξει στα σκουπίδια την ευκαιρία, όντας ο πρωταγωνιστής στη -μάλλον- μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία του αιώνα.

Για καλή του τύχη (sic) πάντως, η Βαλούρ κατάφερε να πάρει τη νίκη εν τέλει με 1-0 χάρη στον Μόουζες Ντάιερ.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ