ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Στον αέρα το Πανσερραϊκός - Εθνικός Αστέρας

Στον αέρα το Πανσερραϊκός - Εθνικός Αστέρας
INTIME SPORTS

Η ανοχή των παικτών του Εθνικού Αστέρα έλαβε τέλος και έπειτα απόφασή τους δεν θα συμμετέχουν σε προπονήσεις και σε κάθε εκδήλωση της ομάδας. Αποτέλεσμα; Το ματς Πανσερραϊκός-Εθνικός Αστέρας μπορεί και να μην διεξαχθεί.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι για τους παίκτες του Εθνικού Αστέρα, που δεν πρόκειται να κάτσουν άλλο με σταυρωμένα τα χέρια και αντιδρούν όπως ο κάθε εργαζόμενος που βλέπει να καταπατούνται τα δικαιώματά του.

Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Καισαριανής, αποφάσισαν το πρωί της Πέμπτης να σταματήσουν τις προπονήσει και οποιαδήποτε δραστηριότητα αφορά τον σύλλογο.

Αφορμή, είναι τα αμέτρητα οικονομικά προβλήματα και κυρίως η έκδοση των δελτίων τους, ενώ τονίζουν πως αν δεν αλλάξει κάτι, δεν πρόκειται να κάνουν ούτε βήμα πίσω.

Οι αποφάσεις πάρθηκαν στα αποδυτήρια της ομάδας και το κωμικοτραγικό είναι πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Αδαμάκης απουσίαζε, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί για την κίνηση των ποδοσφαιριστών του, ο προπονητής, Πέτρος Δημητρίου. Ο Έλληνας τεχνικός από την πλευρά του, δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα, αφού βλέπει πως δεν υπάρχει λύση και αντίθετα τα προβλήματα αυξάνονται.

Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα, το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό να είναι στον... αέρα και τα πράγματα πλέον έχουν φτάσει σε πολύ οριακό σημείο, ειδικά από τη στιγμή που και οι παίκτες, οι οποίοι έχουν δελτίο, συμφώνησαν στην αποχή από τις προπονήσεις.

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ