Στόλιτσα ο “αντι-Ν’ Ντόι”

Παίκτης του ΟΦΗ αναμένεται να γίνει σήμερα ο 30χρονος Σέρβος επιθετικός Ίλια Στόλιτσα
Και το όνομα αυτού Ίλια Στόλιτσα. Αυτός θα είναι ο επιθετικός που θα κληθεί να καλύψει το κενό το Ν’ Ντόι, αφού η διοίκηση των “Κρητικών” τα έχει βρει σε όλα μαζί του και σήμερα που θα έρθει στην χώρα μας θα υπογράψει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ.
Το γεγονός ότι ο Γιάννης Ματζουράκης δεν θα τον δοκιμάσει σε κάποια προπόνηση δείχνει την εμπιστοσύνη που έχουν στο πρόσωπο του οι άνθρωποι της ομάδας.
Ο 30χρονος φορ έχει περάσει από αρκετές ομάδες όμως τα τέσσερα χρόνια βρέθηκε στο Βέλγιο για λογαριασμό της Σιντ Τρουϊντεν (2005-2007), και Μονς (μέχρι σήμερα).
Περιμένουν Πετρόπουλο, Ντέιβιντ
Ζεστές παραμένουν οι ελπίδες του ΟΦΗ όσο αφορά τις περιπτώσεις του Πετρόπουλου και του Ντέιβιντ. Ο πρώτος ναι μεν έχει αρχίσει να παίρνει συμμετοχές με την φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά το γεγονός ότι δεν παίζει τελευταία αναπτερώνει τις ελπίδες των Κρητικών.
Ο Ντέιβιντ είναι πιο εύκολη περίπτωση αφού οι “Πράσινοι” τον απέκτησαν πιο πολύ ως μια επένδυση για το μέλλον, παρά για βασικό ποδοσφαιριστή.