STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Το αρνητικό ρεκόρ του Αστέρα Τρίπολης και η Λαμία που είχε ξεχάσει να νικάει εκτός έδρας

Οι Τζανετόπουλος - Παπαδόπουλος πανηγυρίζουν τη νίκη της Λαμίας επί του Παναιτωλικού | 1 Απριλίου 2023
Οι Τζανετόπουλος - Παπαδόπουλος πανηγυρίζουν τη νίκη της Λαμίας επί του Παναιτωλικού | 1 Απριλίου 2023 INTIME SPORTS

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν σκόραρε για 8ο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι του και έκανε αρνητικό ρεκόρ στην κατηγορία, αφού το τελευταίο του ήταν στις 31 Οκτωβρίου 2022. Η Λαμία επικράτησε με 3-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και αυτή είναι η πρώτη της εκτός έδρας νίκη μετά από τις 2 Μαΐου 2022.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν σκόραρε για 8ο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι του και έκανε αρνητικό ρεκόρ στην κατηγορία, αφού το τελευταίο του ήταν στις 31 Οκτωβρίου 2022, στην αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 2-1.

Από τότε δεν έχει σκοράρει εκτός κόντρα σε Ατρόμητο, Ολυμπιακό, Άρη, ΟΦΗ, Παναιτωλικό, ΑΕΚ και δύο διαδοχικά ματς με τον Ιωνικό, όπως αναφέρει το σάιτ της Super League.

Η Λαμία επικράτησε με 3-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και αυτή είναι η πρώτη της εκτός έδρας νίκη μετά από τις 2 Μαΐου 2022, όταν είχε επικρατήσει πάλι για τα Playouts του πρωταθλήματος στην Τρίπολη επί του Αστέρα με 2-0.

Κόντρα στον Παναιτωλικό έχει τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια τους εκεί για τα Playouts, αφού επικράτησε το 2020-21 με 3-0, το 2021-22 με 2-1 και αυτή τη σεζόν με 3-1. Νίκη είχε και στο μοναδικό για τα Playouts που υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό, το 2019-20 και επικράτησε με 2-0.

Εξάλλου, η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη στην Τούμπα και να σπάσει το σερί του ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε κρατήσει το αήττητο με τους Κίτρινους σε επτά διαδοχικά παιχνίδια. Τέλος, τις 100 συμμετοχές στην Super League συμπλήρωσε ο Σβέριρ Ίνγκασον και ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΑΜΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ