STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Τα καυτά ντέρμπι σε "Καραϊσκάκης" και "Βικελίδης" στη μάχη κατάκτησης του τίτλου

Stoiximan Super League: Τα καυτά ντέρμπι σε "Καραϊσκάκης" και "Βικελίδης" στη μάχη κατάκτησης του τίτλου
INTIME

Η 9η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League περιλαμβάνει δύο μεγάλα ματς που κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το ποιος θα πάρει τον τίτλο, με τον Παναθηναϊκό να παίζει με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης" και την ΑΕΚ με τον Άρη στο "Βικελίδης"

Η μάχη για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή στη χώρα μας έχει πάρει φωτιά και εστω και με καθυστέρηση 25 ώρων, η 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League είναι προ των πυλών.

Αρχικά, η Λίγκα προχώρησε σε ματαίωση των τριών αγώνων που ήταν προγραμματισμένοι να λάβουν χώρα το βράδυ της Κυριακής μετά το αίτημα που είχε καταθέσει ο Παναθηναϊκός λόγω δεκάδων κρουσμάτων κορονοϊού που έχουν πλήξει τους πράσινους, για να ανακοινώσει τελικά τη διεξαγωγή τους 25 ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας (8/5).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αναμφίβολα, τα περισσότερα φώτα πέφτουν στο "Καραϊσκάκης" όπου στο άδειο φαληρικό γήπεδο (τιμωρημένοι οι Πειραιώτες με ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, με τους γηπεδούχους να θέλουν το θετικό αποτέλεσμα στη μάχη που δίνουν για την κατάληψη της 3ης θέσης και της αρπαγής του εισιτηρίου που οδηγεί στο Europa League και τους φιλοξενούμενους για να κάνουν το πλέον αποφασιστικό βήμα για τον πρώτο τους τίτλο πρωταθλήματος μετά από 13 χρόνια.

Ο Σέρτζι Κανός επέστρεψε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι αιωνίων ενώ στη διάθεση του Ανιγκό είναι και ο Ουσεϊνού Μπα, με τον Παναθηναϊκό από την πλευρά του να μην ανακοινώνει αποστολή και τον Γιοβάνοβιτς να αποφασίζει τελευταία στιγμή για τους διαθέσιμους παίκτες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Την ίδια ώρα, στο "Βικελίδης" ο Άρης θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ, με τους Θεσσαλονικείς να είναι αδιάφοροι βαθμολογικά και να παίζουν μόνο για το γόητρο, από τη στιγμή που κλείδωσαν την 5η θέση και εξασφάλισαν συμμετοχή στο Conference League της νεάς σεζόν και την Ένωση να παίζει τα ρέστα της για τον τίτλο, θέλοντας τρίποντο δικό της και απώλεια βαθμών του τριφυλλιού για να ανέβει μόνη στην κορυφή και να αγκαλιάσει τον τίτλο.

Στο Πανθεσσαλικό τέλος, υπάρχει η κόντρα του Βόλου με τον ΠΑΟΚ, σε ένα ματς που η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα κυνηγήσει το τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει να προσπεράσει τον Ολυμπιακό και να ανέβει στην 3η θέση.

Stoiximan Super League: Τα καυτά ντέρμπι σε "Καραϊσκάκης" και "Βικελίδης" στη μάχη κατάκτησης του τίτλου

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Stoiximan Super League

  • 21:00 Stoiximan Super League: Βόλος - ΠΑΟΚ /COSMOTE SPORT 3 HD
  • 21:00 Stoiximan Super League: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός / COSMOTE SPORT 2 HD
  • 21:00 Stoiximan Super League: Άρης - ΑΕΚ / Novasports Prime
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΒΟΛΟΣ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ