STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Σοβαρό ενδεχόμενο να γίνουν όλα τα εναπομείναντα ματς των playoffs με Έλληνες διαιτητές

Ο Παπαπέτρου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Ο Παπαπέτρου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο INTIME

Η αναβολή της 9ης αγωνιστικής λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στον Παναθηναϊκού και το γεγονός ότι μπορεί να γίνουν μέσα σε λίγες ημέρες οι δύο τελευταίες αγωνιστικές, δημιουργεί πρόβλημα στην ΕΠΟ να βρει ξένους διαιτητές και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να γίνουν όλα τα εναπομείναντα ματς των playoffs με Έλληνες.

Η 9η αγωνιστική των playoffs αναβλήθηκε μετά τα κρούσματα κορονοϊού στον Παναθηναϊκό και την Κυριακή (7/5, 12:00) η Super League θα συνεδριάσει εκτάκτως με τηλεδιάσκεψη για να αποφασιστεί πότε θα γίνουν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Στο SPORT24 διαβάσατε τι ισχύει με τον Γερμανό, Φέλιξ Μπριχ, ο οποίος είχε οριστεί για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και ο οποίος είναι απίθανο να μπορεί να βρίσκεται μεσοβδόμαδα στη χώρα μας για να διευθύνει το μεγάλο παιχνίδι των δύο αιωνίων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ΕΠΟ βρίσκεται σε αδιέξοδο, καθώς αδυνατεί να βρει ξένους διαιτητές Elite ή Α' κατηγορίας, ειδικά από τη στιγμή που η UEFA έχει διαμηνύσει ότι δεν πρόκειται να την βοηθήσει. Ειδικά, δε, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αν μάλιστα η 9η και η 10η αγωνιστική γίνουν μέσα σε λίγες ημέρες.

Ας μην αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνουν όλα τα εναπομείναντα ματς του playoffs με Έλληνες ρέφερι, κάτι που δεδομένα θα βρει απέναντι τις ομάδες, τώρα που κρίνεται το πρωτάθλημα και τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Είναι ξεκάθαρη η θέση των ομάδων ότι θέλουν κορυφαίες σφυρίχτρες στα ματς - φωτιά που απομένουν μέχρι το τέλος.

Ο Στιβ Μπένετ δεν κατάφερε να βρει ξένο ρέφερι για το Άρης - ΑΕΚ, με την ΕΠΟ να εξηγεί με ανακοίνωσή της το τι συνέβη και δεν αποκλείεται αυτό να συνεχιστεί και στα υπόλοιπα παιχνίδια, εφόσον η Ομοσπονδία βρίσκει κλειστές πόρτες για αξιόλογους ρέφερι, με τα χρονικά περιθώρια μάλιστα να στενεύουν. Εν αναμονή, λοιπόν...

Η ένατη αγωνιστική:

  • Άρης - ΑΕΚ
  • Βόλος - ΠΑΟΚ
  • Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Η δέκατη αγωνιστική:

  • ΑΕΚ - Βόλος
  • ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
  • Παναθηναϊκός - Άρης
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΟΛΟΣ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ