MEDIA

Stoiximan Super League: Πού θα δείτε το ΠΑΟΚ - Άρης και τη δοκιμασία της ΑΕΚ στην έδρα της Λαμίας

Μονομαχία σε ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη για την Stoiximan Super League
Μονομαχία σε ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη για την Stoiximan Super League EUROKINISSI SPORTS

Ο πρώτος της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League, ΠΑΟΚ, υποδέχεται τον συμπολίτη του Άρη για την 1η αγωνιστική των playoffs ενώ η πρωταθλήτρια ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λαμία. Αναλυτικά οι ώρες και τα κανάλια των αγώνων.

Το φινάλε της regular season της Stoiximan Super League ήταν εντυπωσιακό καθώς έφερε ανακατατάξεις, με τον ΠΑΟΚ να καταλαμβάνει την πρώτη θέση αφήνοντας δεύτερη την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό να ανεβαίνει τρίτος αφήνοντας τέταρτο τον Παναθηναϊκό, με τους τέσσερις διεκδικητές του τίτλου να βρίσκονται πλέον στη γραμμή εκκίνησης αναμένοντας τον... αφέτη να δώσει το σύνθημα για την έναρξη των playoffs.

Αυτά αρχίζουν την Κυριακή, με την πρώτη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 όπου η περυσινή νταμπλούχος ΑΕΚ αγωνίζεται στο "Αθανάσιος Διάκος" απέναντι στην Λαμία, σε ένα ματς που θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο στις εξέδρες από τη στιγμή που η γηπεδούχος ομάδα δεν προσκόμισε κάποιο στοιχείο ή έγγραφο πως οι κάμερες στο γήπεδο λειτουργούν κανονικά.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 20:30, υπάρχει το ντέρμπι αιωνίων στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ενώ στις 21:00, η Θεσσαλονίκη φιλοξενεί τη σπουδαία κόντρα του ΠΑΟΚ με τον Άρη που θα λάβει χώρα στο κεκλεισμένων των θυρών -λόγω τιμωρίας του Δικεφάλου- γήπεδο της Τούμπας.

Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά την απόφαση για το Κηφισιά - Βόλος
Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά την απόφαση για το Κηφισιά - Βόλος

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας των playoffs

  • 17:00 Stoiximan Super League: Λαμία - ΑΕΚ / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 20:30 Stoiximan Super League: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 21:00 Stoiximan Super League: ΠΑΟΚ - Άρης / Novasports Prime
TAGS MEDIA ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ