STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Πού θα δείτε τα Ατρόμητος - ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Αστέρας

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο | 22 Οκτωβρίου 2023
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο | 22 Οκτωβρίου 2023 EUROKINISSI SPORTS

Η 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League περιλαμβάνει αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ να δοκιμάζεται στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και την δεύτερη στη βαθμολογία, ΑΕΚ, να φιλοξενεί τον Αστέρα.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League άνοιξε το Σάββατο (03/02) με δύο ισοπαλίες, με σκορ 1-1, στα πιαχνίδια μεταξύ του Βόλου και του Παναιτωλικού και του Πανσερραϊκού με τον Άρη, ενώ ολοκληρώνεται απόψε με πέντε ματς.

Πέρα από το ντέρμπι μεταξύ των δύο αιωνίων, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, που είναι το τελευταίο χρονικά, από τα άλλα τέσσερα ραντεβού, ξεχωρίζει η κόντρα του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και της δεύτερης του βαθμολογικού πίνακα, ΑΕΚ, απέναντι στον Αστέρα στην OPAP Arena.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Stoiximan Super League: Πού θα δείτε τα Ατρόμητος - ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Αστέρας
Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά την ισοπαλία στο Πανσερραϊκός - Άρης

Το κυριακάτικο πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

  • 16:00 ΟΦΗ - Κηφισιά / COSMOTE SPORT 2 HD
  • 17:30 ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 17:30 ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία / Novasports Prime
  • 20:30 Ατρόμητος - ΠΑΟΚ / Novasports Prime
  • 21:00 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός / COSMOTE SPORT 1 HD
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ MEDIA ΟΦΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΛΑΜΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ