STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Πού θα δείτε όλα τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής

Μονομαχία Τσούμπερ - Ζουλς σε αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη για την Stoiximan Super League
Μονομαχία Τσούμπερ - Ζουλς σε αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη για την Stoiximan Super League EUROKINISSI SPORTS

Η κανονική περίοδος της Stoiximan Super League ολοκληρώνεται το βράδυ της Κυριακής, με τα ματς της 26ης αγωνιστικής που διεξάγονται όλα την ίδια ώρα. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Το συναρπαστικό φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Super League έφτασε πλέον στην τελευταία στροφή του, με το βράδυ της Κυριακής να προμηνύεται καυτό αφού περιλαμβάνει την ίδια ώρα (19:30) όλα τα ματς της 26ης αγωνιστικής, που θα αποτελέσουν το πρελούδιο για την έναρξη των playoffs και playout.

Στο "Βικελίδης" η πρωτοπόρος ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άρη και στο "Αθανάσιος Διάκος" ο δεύτερος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ παίζει με την Λαμία, την ώρα που ο 3ος του πίνακα Παναθηναϊκός κοντράρεται στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ και ο 4ος Ολυμπιακός φιλοξενεί στο "Καραϊσκάκης" τον Βόλο.

Στη μάχη της ουράς, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι μάχες της Κηφισιάς με τον Παναιτωλικό και του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ατρόμητο, ενώ στις Σέρρες ο τοπικός Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

  • 03/03 19:30 Άρης - ΑΕΚ / Novasports Prime
  • 03/03 19:30 Κηφισιά - Παναιτωλικός / COSMOTE SPORT 5 HD
  • 03/03 19:30 ΟΦΗ - Παναθηναϊκός / COSMOTE SPORT 3 HD
  • 03/03 19:30 Ολυμπιακός - Βόλος / COSMOTE SPORT 4 HD
  • 03/03 19:30 Πανσερραϊκός - Αστέρας Τρίπολης / Novasports 4HD
  • 03/03 19:30 ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος / Novasports 2HD
  • 03/03 19:30 Λαμία - ΠΑΟΚ / COSMOTE SPORT 2 HD
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΒΟΛΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ ΛΑΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ