STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Οι διαιτητές στα ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των playoffs, ο Μανθάνο στην Allwyn Arena και ο Μελέρ στη Λεωφόρο

Ο Ζεσούς Χιλ Μανθάνο @ 2025 Darko Bandic / AP Images

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς της για τη 2η αγωνιστική των playoffs και την 3η των playouts της Stoiximan Super League. Ο Ζεσούς Χιλ Μανθάνο στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, ο Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για τη 2η αγωνιστική των playoffs και την 3η των playoffs της Stoiximan Super League.

Την αναμέτρηση στην Allwyn Arena μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ (19/04, 18:00) θα διευθύνει ο Ισπανός elite διαιτητής Ζεσούς Χιλ Μανθάνο και στο VAR θα είναι ο συμπατριώτης του Πάμπλο Γκονθάλεθ Φουέρτες.

Στη Λεωφόρο για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό (19/04, 21:00) ορίστηκε ο Τούρκος elite ρέφερι Χαλίλ Ουμούτ Μέλερ με τον Ολλανδό Κλέι Ρούπερτι στο VAR.

Οι διαιτητές των αγώνων playoffs 1-4

Κυριακή 19 Απριλίου – 18:00 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

  • Διαιτητής: Μανθάνο
  • Βοηθοί: Ροντρίγκεθ , Νικόλας
  • 4ος: Τσακαλίδης
  • VAR: Φουέρτες
  • AVAR: Μαέσο

Κυριακή 19 Απριλίου –  21:00 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

  • Διαιτητής: Μέλερ
  • Βοηθοί: Ουγιαρκάν, Οζκάρα
  • 4ος: Βεργέτης
  • VAR: Ρούπερτι
  • AVAR: Μάνσοτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ