STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Πού θα δείτε το ντέρμπι Άρης - Ολυμπιακός και τους αγώνες ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού

Ο Κώστας Φορτούνης σε Ολυμπιακός - Άρης
Ο Κώστας Φορτούνης σε Ολυμπιακός - Άρης EUROKINISSI SPORTS

Το κυριακάτικο μενού της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League περιλαμβάνει σπουδαίες μάχες που θα κρίνουν πολλά στη μάχη της κορυφής, με την κόντρα του Άρη με τον Ολυμπιακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" να ξεχωρίζει.

Μετά από τις τρεις αναμετρήσεις του Σαββάτου σε Λαμία, Ιωάννινα και Ηράκλειο, η 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League συνεχίζεται την Κυριακή (21/01) με τέσσερις αναμετρήσεις, στις οποίες εμπλέκονται οι πέντε πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.

Στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ο 5ης της κατάταξης Άρης υποδέχεται τον 4ο Ολυμπιακό, με τους κίτρινους να προέρχονται από την σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson (απέκλεισαν την ΑΕΚ στα πέναλτι) και να φιλοδοξούν να μειώσουν σε δύο βαθμούς τη διαφορά που τους χωρίζει από τους αντιπάλους τους, και τους ερυθρόλευκους να κυνηγούν το τρίποντο για να μείνουν μέσα στο κόλπο του τίτλου και να αφήσουν οριστικά πίσω τον αποκλεισμό στο Κύπελλο (από τον Παναθηναϊκο στα πέναλτι).

Το πρόγραμμα της ημέρας ανοίγει με την αναμέτρηση του πρωτοπόρου (και σούπερ φορμαρισμένου) ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Βόλο, ομάδα που απέκλεισε με δύο νίκες για τη φάση των "16" του Κυπέλλου, ενώ εκτός έδρας αγώνα δίνει και ο έτερος Δικέφαλος, με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει στο Περιστέρι τον Ατρόμητο, που είναι αήττητος με τον Σάσα Ίλιτς στον πάγκο του.

Στην Λεωοφόρο, ο ανεβασμένος από την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου, Παναθηναϊκός, υποδέχεται τον Αστέρα και θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει να βρίσκεται στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Η βαθμολογία του πρωταθλήματος

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Σάββατο 20 Ιανουαρίου

  • Λαμία - Κηφισιά 4-1
  • ΠΑΣ Γιάννινα - Πανσερραϊκός 0-2
  • ΟΦΗ - Παναιτωλικός 1-0

Κυριακή 21 Ιανουαρίου

  • 16:00 Βόλος - ΠΑΟΚ / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 17:30 Ατρόμητος - ΑΕΚ / Novasports Prime
  • 19:30 Παναθηναϊκός - Αστέρας / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 20:30 Άρης - Ολυμπιακός / Novasports Prime

Οι αποδόσεις κατάκτησης του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΛΟΣ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ MEDIA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ