STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Με Έλληνες διαιτητές η τελευταία αγωνιστική των playoffs, ο Ευαγγέλου στο ντέρμπι της Τούμπας

Ο Άγγελος Ευαγγέλου
Ο Άγγελος Ευαγγέλου EUROKINISSI SPORTS

Μόνο Έλληνες διαιτητές ορίστηκαν στην τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Ο Ευαγγέλου στην Τούμπα, ο Μανούχος στην OPAP Arena και ο Τζήλος στη Λεωφόρο.

Με Έλληνες διαιτητές θα πραγματοποιηθεί η τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, αφού ο Στιβ Μπένετ δεν κατάφερε να βρει elite ρέφερι ή πρώτης κατηγορίας, με αποτέλεσμα να επιστρατεύσει... εγχώριες σφυρίχτρες.

Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε στείλει επιστολή σε ΕΠΟ και ΚΕΔ, ζητώντας κορυφαίους ξένους διαιτητές για τα παιχνίδια που κρίνουν το πρωτάθλημα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.

Στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό (14/5, 20:00 Novasports Prime, LIVE στο SPORT24), η ΚΕΔ στέλνει τον διεθνή Άγγελο Ευαγγέλου, με τον Πορτογάλο Αντρέ Ναρκίσο να είναι στο VAR. Βοηθοί του Ευαγγέλου θα είναι οι Κωσταράς, Μεϊντάνας, με τέταρτο τον Γκάμαρη και AVAR τον Νικολακάκη.

Στο ΑΕΚ - Βόλος στην OPAP Arena (14/5, COSMOTE SPORT 2HD και LIVE στο SPORT24) ορίστηκε ο Μανούχος, με την Κουρομπύλια και τον Σπυρόπουλο βοηθούς, τέταρτος είναι ο Μαλούτας και στο VAR οι Παπαδόπουλος και Παπαδάκης.

Τέλος, ο Τζήλος θα είναι διαιτητής στο Παναθηναϊκός - Άρης στη Λεωφόρο (14/5, COSMOTE SPORT 3HD και LIVE στο SPORT24), με τους Απτόσογλου και Καραγκιζόπουλο να είναι οι βοηθοί του, τέταρτος ο Τζοβάρας και στο VAR θα βρίσκονται οι Τσαγκαράκης και Μπουξμπάουμ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΟΛΟΣ ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ