STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Ιωνικός και Λαμία παίζουν την κατηγορία στη Νίκαια, τι χρειάζονται για την παραμονή

Stoiximan Super League: Ιωνικός και Λαμία παίζουν την κατηγορία στη Νίκαια, τι χρειάζονται για την παραμονή

Ιωνικός και Λαμία μονομαχούν στη Νίκαια σε μια do-or-die αναμέτρηση για την παραμονή στη Stoiximan Super League. Η ομάδα από τη Φθιώτιδα παίζει για δύο αποτελέσματα.

Με έναν τελικό παραμονής κλείνει το πρόγραμμα των playouts της Stoiximan Super League. Ο Ιωνικός φιλοξενεί τη Λαμία (13/5, 20:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) στη Νίκαια και οι δυο τους θα μονομαχήσουν για μια θέση στο επόμενο πρωτάθλημα. Οι Φθιώτες βολεύονται και με την ισοπαλία, καθώς είναι στο +2 αυτή τη στιγμή, ενώ οι Νικαιώτες θέλουν μόνο τη νίκη.

Ο Ιωνικός πηγαίνει σε αυτό το ματς, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να έχει στη διάθεσή του τον Σεμπά, ενώ ο Λεωνίδας Βόκολος δεν ανακοίνωσε αποστολή.

Από εκεί και πέρα, ο ΟΦΗ δοκιμάζεται στην έδρα του Παναιτωλικού, ενώ ο Ατρόμητος ταξιδεύει στην Τρίπολη για το ματς με τον Αστέρα, έχοντας κόσμο στο πλευρό του. Οι δύο ομάδες μονομαχούν για την άτυπη πρωτιά των playouts.

Ο Λεβαδειακός που υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Super League 2, λέει "αντίο" στην πρώτη κατηγορία με μια εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η βαθμολογία μετά την 9η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League
Η βαθμολογία μετά την 9η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League

Τα κριτήρια κατάταξης

  • Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).
  • Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).
  • Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην Κανονική Περίοδο του Πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής των playouts

  • 20:00 Ιωνικός - Λαμία / COSMOTE Sport 1
  • 17:00 Παναιτωλικός - ΟΦΗ / COSMOTE Sport 2
  • 20:00 Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα / NOVA Sports 4
  • 20:00 Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος / NOVA Sports 2
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΦΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ