ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ SSL

Stoiximan Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής – Ποια είναι η μοναδική εκκρεμότητα

SUPERLEAGUE 2026-2027 / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ. (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής της σεζόν 2026-27. Μοναδική εκκρεμότητα το αναβληθέν παιχνίδι του Παναθηναϊκός – Κηφισιά.

Τα φαβορί δεν σκόνταψαν σε Παγκρήτιο και Τούμπα, με συνέπεια ο ΟΦΗ και το ΠΑΟΚ να μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα της σεζόν 2026-27.

Για την 1η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ο ΟΦΗ υποδέχθηκε τον Βόλο και με τον Τιάγκο Νους σε κέφια επικράτησε με 2-0, ενώ τεσσάρα είχε το… μενού στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δικέφαλος διέλυσε με 4-0 τον Λεβαδειακό, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να έχει δύο ασίστ και γκολ, και πηγαίνει στην Νορβηγία για να παίξει την ευρωπαϊκή του επιβίωση κόντρα στην Μπραν.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (23/08) έκλεισε με τον Παναιτωλικό να λυγίζει με 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης AKTOR στο Αγρίνιο και να μπαίνει με το δεξί στη νέα χρονιά.

Μοναδική εκκρεμότητα πλέον για ολοκληρωθεί και τυπικά η 1η αγωνιστική είναι το παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Κηφισιά, το οποίο αναβλήθηκε κατόπιν χρήσης του “Joker Right” από τους πράσινους.

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο (22/08), η ΑΕΚ νίκησε 4-0 τον Ηρακλή στην Allwyn Arena και ο Ολυμπιακός 1-0 τον Ατρόμητο στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

  • ΑΕΚ – Ηρακλής 4-0
  • Καλαμάτα – Άρης 2-3
  • Ολυμπιακός – Ατρόμητος 1-0
  • ΟΦΗ – Βόλος 2-0
  • ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 4-0
  • Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης ΑKTOR (3-1)
  • Παναθηναϊκός – Κηφισιά (αναβλήθηκε)

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Σάββατο (29/08) 

  • 19:30 Βόλος – Ηρακλής
  • 21:30 Παναιτωλικός- Καλαμάτα

Κυριακή (30/08) 

  • 19:30 Άρης – ΟΦΗ
  • 20:15 Ατρόμητος – ΠΑΟΚ
  • 21:00 Αστέρας AKTOR – Ολυμπιακός
  • 21:00 Κηφισιά – ΑΕΚ

Δευτέρα (31/08) 

  • 19:30 Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ