STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Η μάχη της Λιβαδειάς ξεχωρίζει στην τέταρτη στροφή των playouts

Stoiximan Super League: Η μάχη της Λιβαδειάς ξεχωρίζει στην τέταρτη στροφή των playouts
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Ιωνικό EUROKINISSI

Η δράση στη Stoiximan Super League επιστρέφει με τέσσερις ενδιαφέρουσες μονομαχίες για τη μάχη της παραμονής στην κατηγορία. Ξεχωρίζει ο αγώνας του ουραγού Λεβαδειακού με τον Ιωνικό στη Λιβαδειά.

Οι οκτώ ομάδες των playouts της Stoiximan Super League κάνουν στροφή στην τέταρτη αγωνιστική, η οποία περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες μονομαχίες.

Ο "τελικός" μεταξύ του Λεβαδειακού και του Ιωνικού στη Λιβαδειά είναι αυτός που ξεχωρίζει, με τις δύο ομάδες να καίγονται για τη νίκη και την ίδια στιγμή να προκαλέσουν ένα "χτύπημα" η μια στην άλλη.

Ειδικά οι Βοιωτοί σε περίπτωση ήττας θα βρεθούν σε πιο δύσκολη θέση, καθώς αυτή τη στιγμή είναι στην τελευταία θέση με 22 βαθμούς και ο Ιωνικός θα του ξεφύγει στους πέντε βαθμούς.

Η Λαμία που βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού φιλοξενεί τον Ατρόμητο, ο οποίος παρότι είναι ασφαλής είναι αήττητος στις τρεις πρώτες αγωνιστικής της μίνι διαδικασίας. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου θέλει τους τρεις βαθμούς για να ξεκολλήσει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδας ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον Παναιτωλικό στους Ζωσιμάδες. Οι Ηπειρώτες αγνοούν τη νίκη εδώ και τρεις μήνες και αυτή θέλουν να πετύχουν κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου για να πάρουν ανάσα στη μάχη της παραμονής. Αντίθετα η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχει τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς και θέλει τουλάχιστον τον βαθμό για να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Τέλος, ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Αστέρα στο Γεντί Κουλέ. Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας είναι ασφαλής όμως αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι με στόχο τη νίκη κι αυτό θα επιδιώξει και με τους Αρκάδες. Ο Αστέρας που θα πορευτεί χωρίς τον Άκη Μάντζιο μέχρι το τέλος της σεζόν αυτή τη στιγμή έχει ένα μαξιλαράκι ασφαλείας, ωστόσο αν χάσει στην Κρήτη δεν αποκλείεται να μπλέξει και αυτός σε περιπέτειες.

Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού
Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού

Το πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής και τα κανάλια προβολής των αγώνων

  • 19:15 Stoiximan Super League: Λαμία - Ατρόμητος / COSMOTE Sport 1
  • 19:15 Stoiximan Super League: ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης / COSMOTE Sport 2
  • 19:15 Stoiximan Super League: ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός / NOVA Sports 2
  • 19:15 Stoiximan Super League: Λεβαδειακός - Ιωνικός / NOVA Sports Prime
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΟΦΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΛΑΜΙΑ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ