STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Λαμία, μάχη μεταξύ Πανσερραϊκού και Ατρομήτου

Ο Στέφεν Τσούμπερ με τη φανέλα της ΑΕΚ σε αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο | 12 Νοεμβρίου 2023
Ο Στέφεν Τσούμπερ με τη φανέλα της ΑΕΚ σε αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο | 12 Νοεμβρίου 2023 EUROKINISSI SPORTS

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League ανοίγει με δύο αναμετρήσεις, με την πρωτοπόρο ΑΕΚ να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λαμία και τον Πανσερραϊκό να υποδέχεται τον Ατρόμητο.

Το απόγευμα του Σαββάτου (24/02) έχουμε δράση στην Stoiximan Super League, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο άκρες ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής. Στην Λαμία, η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί στο "Αθανάσιος Διάκος" την πρωτοπόρο ΑΕΚ, σε ένα ματς που αμφότερες οι ομάδες επιζητούν την επιβεβαίωσή της φόρμας τους μέσα από ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η Ένωση ανέβηκε μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα την προηγούμενη αγωνιστική (χάρη στο δικό της 3-0 επί της Κηφισιάς και ταυτόχρονα την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα) και θέλει να παραμείνει σε αυτή, ενώ η Λαμία προέρχεται από σπουδαία ισοπαλία στην έδρα του Παναθηναϊκού (2-2) που την εδραίωσε στην 6η θέση του πίνακα και εντός των play offs.

Στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, ο τοπικός Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο, σε μία αναμέτρηση που βρίσκει τις δύο ομάδες να επιδιώκουν τη νίκη για να ανέβουν στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου (24/02)

  • 19:00 Λαμία - ΑΕΚ / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 19:30 Πανσερραϊκός - Ατρόμητος / Novasports Prime
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΛΑΜΙΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ