STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Stoiximan Super League: Δεν πέρασε στο ΔΣ η κατανομή των κερδών από το στοίχημα, η ΑΕΚ διαφώνησε για το ποσό της Super League 2

Το νέο λογότυπο της Stoiximan Super Lague
Το νέο λογότυπο της Stoiximan Super Lague SUPER LEAGUE

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League δεν ψήφισε την κατανομή των κερδών από το στοίχημα. Δεν υπήρξε ομοφωνία καθώς η ΑΕΚ καταψήφισε την πρόταση.

Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Stoiximan Super League την Πέμπτη (2/2) με θέμα την κατανομή των κερδών από το στοίχημα δεν υπήρξε ομοφώνια, καθώς η ΑΕΚ καταψήφισε την πρόταση που έγινε από τον πρόεδρο του συνεταιρισμού Βαγγέλη Μαρινάκη με αποτέλεσμα η συνεδρίαση να διακοπεί.

Η σχετική ενημέρωση από πλευράς Λίγκας ανέφερε:

"Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε την ακόλουθη τοποθέτηση:

'Έχει γίνει μια τεράστια προσπάθεια από το καλοκαίρι για να πάρει η Super League και οι ομάδες, αυτό που εμείς θεωρούμε σωστό.

Χάσαμε χρόνο, κάναμε τεράστιες προσπάθειες και πήραμε 1,5 εκατομμύριο ανά ομάδα. Για να γίνει αυτό έγινε υπέρβαση από όλους. Θέλω λοιπόν σήμερα να είμαστε ξεκάθαροι.

Δεν μπορεί να πηγαίνουμε ως Super League να παίρνουμε τελικά αυτό που θεωρούμε σωστό και τα μέσα που έχουν ή επηρεάζουν τα μέλη του Συνεταιρισμού να κάνουν επιθέσεις για τη διανομή των χρημάτων.Θα είμαστε ξεκάθαροι λοιπόν όλοι εδώ.

Θα ψηφίσουμε ότι η κατανομή είναι δικαιότατη όπως έγινε για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ένας κουμπαράς είναι! Πάμε λοιπόν να σας ακούσουμε'.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε (δεν παραστάθηκε η ΠΑΕ Βόλος), όλοι οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ-Μελών της Super League, καθώς και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ, ψήφισαν υπέρ της πρότασης του προέδρου της Super League, εκτός της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία την καταψήφισε.

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου διακόπηκε, αφού λόγω της αρνητικής ψήφου της ΑΕΚ, δεν υπήρξε ομοφωνία".

Η Ένωση διαφώνησε με την κατανομή των χρημάτων στη Super League 2, η οποία έχει ήδη αποφασίσει την επ' αορίστο διακοπή στο πρωτάθλημα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΡΗΣ ΒΟΛΟΣ ΕΠΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ