ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Στοΐνοβιτς: "Τα γκολ που δεχτήκαμε ήρθαν από ατομικά λάθη"

Στοΐνοβιτς: "Τα γκολ που δεχτήκαμε ήρθαν από ατομικά λάθη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στα γκολ που δέχτηκε ο Πανθρακικός, ιδίως στο πρώτο 45λεπτο, στάθηκε ο τεχνικός του Πανθρακικού Ζόραν Στοΐνοβιτς ο οποίος μίλησε και για την παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ζόραν Στοΐνοβιτς το φοβόταν ότι η ομάδα του θα μπορούσε να δεχτεί πέντε-έξι γκολ από τον Παναθηναϊκό και ο φόβος του τελικά βγήκε αληθινός. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής οι παίκτες του έκαναν κάποια ατομικά λάθη τα οποία στοίχισαν ιδίως στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Στοΐνοβιτς μίλησε και για την παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών του αλλά και τις αποφάσεις που πρέπει να παρθούν άμεσα για τη νέα σεζόν λέγοντας χαρακτηριστικά στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου:

"Φοβόμουν μην έρθουμε εδώ και φάμε 5-6 γκολ και τελικά τα φάγαμε. Αν και στο πρώτο μέρος παίξαμε καλά αμυντικά, με διπλή και τριπλή ζώνη άμυνας, τα γκολ ήρθαν από ατομικά λάθη και μάλιστα τρία, το ένα στο 47'. Ήταν καθοριστικό αυτό, μετά άνοιξε το παιχνίδι και ήταν καθοριστικό για εμάς που θέλαμε να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ.

Ήθελα να δώσω ευκαιρίες σε κάποια παιδιά, όπως ο Νικόλτσης και ο Ψάλτης, ξεκινήσαμε με τον Τζελέπη. Έχει προσόντα, αντέχει στην πίεση και είναι γεννημένος το 1999. Σύντομα θα είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα. Είδαμε αποκρούσεις και προσπάθεια παρά τα έξι γκολ. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά το μέλλον, πρέπει να συμμαζευτούμε. Έχουμε πολύ δουλειά. Να δούμε τι θα γίνει την Τετάρτη στην έφεση για την άδεια και η διοίκηση να πάρει τις αποφάσεις της για του χρόνου".

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ